Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Uzun kollu mu kısa olmaz mıakannehir

Ben de kapri giycektim de şimdi ayıp olur plaja gider gibisempatiksalakcinni

b arkadaşın düğünü vardı mevlütlü iki saat dil döktü açılıp saçılıp gelme gittiğin düğünler gibi değil dedi ona sordum gittim kısa kol giyinen de var uzun kapri kolda

zayıflama formülünü buldun rejim yapmadan kullan bakalım :roflol:
haftaya birkaç kg daha veririsin :jeyyar::jeyyar:
Yok ben bu sıcakta bu yakın teması almıyımohaoldumsmile
nasıl zayıfladın dünürüm?

Dünürüm şu tadilat sırasında eridim gitti..Daha alamadım yerine..Eşimde çok zayıfladın..Ben sevmiyorum..Kaybettiklerini geri al dedi..Artık kışın alırım heralde. Sıcaktan pek yiyemiyorum..Yüzüm biraz süzüldü..

enişte balık eti seviyor ne şanslısın
benim ömrüm diyetle geçti biraz kilo alsam eşimin annesi gibi duruyorum

enişte balık eti seviyor ne şanslısın
benim ömrüm diyetle geçti biraz kilo alsam eşimin annesi gibi duruyorum

Aman onun saati saatine uymaz..Geçen sene de ilaçlardan çok kilo almıştım..Hadi spora demişti..:umursamaz:

BENDE KİLO ALMIŞIM 66 OLMUŞUM YA ....
BENİMDE ÖMRÜM REJİMLE GEÇTİ AMA EŞİM HİÇ DERT ETMEZ KİLO AL DER BANA sempatiksalakcinni GELDE ÖLMElaelaelaelaelae

Sen de progestan kullanıyosun ya yaprak. O kilo yapıyo..Bana da o aldırmıştı..60 kiloydum..66 ya çıkmıştım..

Sen de progestan kullanıyosun ya yaprak. O kilo yapıyo..Bana da o aldırmıştı..60 kiloydum..66 ya çıkmıştım..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet yaaaaaaa dahada alıcakmışımmmmmm oooffffffffffsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Aman onun saati saatine uymaz..Geçen sene de ilaçlardan çok kilo almıştım..Hadi spora demişti..:umursamaz:

bana zayıfla demiyor da ben iri hisediyorum kendimi eşimden az biraz uzunum kiloda alsam :gitme:
BENDE KİLO ALMIŞIM 66 OLMUŞUM YA ....
BENİMDE ÖMRÜM REJİMLE GEÇTİ AMA EŞİM HİÇ DERT ETMEZ KİLO AL DER BANA sempatiksalakcinni GELDE ÖLMElaelaelaelaelae

boyun kaç cnm
66 çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…