Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Arkadaşımın çocuğu sünnet olmuştu ya dünürüm..Ona gittim çocuk fb li fb forması aldım..Eşimede dedim bunu imzalat futbolculardan birine..Tamam dedi..Gitti imzalatmış getirmiş..Bence çok güzel bi hediye çocuk için..Hoşuna gider biliyorum..Şimdi diyo ki benimki bu gitmez hediye olarak sen git bi altın al o senin samimi arkadaşın..Gece gece kapıştık yine..Sen ne diyosun bu konuda?Şimdi gidip derdim vara konu açcamsempatiksalakcinni

derdim vara konu aç dünürüm ,konuyu başka başka yerlere taşısınlar seni sonunda kocandan boşasınlar :roflol:

deli oluyorum ordaki her kadına boşan diyenlere :uhm:

neyse çok samimi arkadaşınsa bence eşin haklı dünürüm formayla birlikte bir altın ya da başka bir hediye daha götürsen iyi olur

Valla hemen boşatırlar:roflol:

Bi de o konulara gelenler mübarek otorite gibi konuşuyolar..Ben o yüzden hiç yorum yapmam oralara..

Zaten alcam altını emir büyük yerden:1closedeyes:

Ben sadece acaba ben mi haklıyım diye senin görüşünü alıyım dedim:roflol:

Bugün halledeyim bari o işi gideyim arkadaşıma da..Çocuk iyileşti ben hala gidicem..İftara çok var nasıl olsa..

Niye onu haklı çıkardın dünürüm:dilcikar:

Doğru ya altın almak lazım..:1rolleyes:

Çeyrek alırım ama bugün çok cimri gördüm kendimi:roflol:

Niye onu haklı çıkardın dünürüm:dilcikar:

Doğru ya altın almak lazım..:1rolleyes:

Çeyrek alırım ama bugün çok cimri gördüm kendimi:roflol:

cimri seni kaydirigubbakcemile3

altın da alıncak gibi değil ya çok pahalandı

neyseki kimse bizi düğüne çağırmıyo kaydirigubbakcemile3

emelin eşi evdedir bugün ,benimki de evde

sende gezmeye gidiyosun

iyi kimse yanlız kalmıcak olumunekankayizsmile

Evet dünürüm hafta sonu kimse olmuyo buralarda zaten..

Geçen gece tuğbik gelmiş..Onunla sohbetlerimizi özledim ya..Bi işe girsede görüşsek..

Dünürüm ben çıkayım şu evdeki işlerimi halledeyim..Gideyim altın alayım..Arkadaşa bi gideyim..Altını takayımsempatiksalakcinni

Sonra geleyim..Akşam iftara hazırlanayım..Anca..

Öptüm seni..Pazartesi akşamı görüşebiliriz heralde artık..opuyorumnanaktan

Sizin bugün programınız var mı dünürüm?

Başlangıç nasıldı ya sorcam sorcam unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…