Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de kendi setimle yaptırıyorum manikürü emelcim..Ama pedikür yaptıramıyorum ya..

Sende sık sık gelmiyosun ki gülşahcım..Başlıycam o abinealsanaalsanasmile

ay sorma ömürcüm yaa yakında pcnın nerden acıldıgını unutucam kaydirigubbakcemile3 bıde eksıkmıs gıbı oyun yükledi ıyıce kalkmıyor basından yapıstı kaldı delı edıyor benıklava:

Ya bi işe girip çalışsa ya oalsanaalsanasmile

Ne çok karıştım:roflol:

elif bana sorsaydın ben sana söylerdim kız okadar kış hazırlığı ekledim kaydetmedin değil miii alsanaalsanasmile

AAAA ömür hayırdrı inşallahh onlıne gözükuyosunnakannehir

Dün bi arkadaş geldi de beni görmeden bi şey yazamadı onun için gösterdim kendimikaydirigubbakcemile3

Naber canım? Ehliyeti almışsın hayırlı olsunvereliniortak

hayırlı olsun aslıcım kazasız belasız inşallah

dünürüm bende ikisi de var da kullanan yok ,eşimin de işine böyle yarıyo galiba ,önceden sabahları al arabayı diyodu ,şimdi hiç ses çıkarmıyor

evettttt vok istıyorum yaaa cnmda kredi borcu altına girmek istemıyom söle biraz birikim yapıp hem acemııyım yaa ii kötü bişi alıyım dıyom idarelıkkaydirigubbakcemile3

incir reçeli yaptım kızlar çok güzel olmuş ,daha önce de kuru incirden yapmıştım bir kez

şimdi yeşil incirden yaptım güzel olmuş

Kullanma ihtiyacı da hissetmiyosun heralde dünürüm..Ben burda mecburum mesela..Bakkala ekmek almaya bile arabaya gidiyorum..Uzak çünküakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…