- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaaaaGünaydınlar hanımlar
Berre bebekle meşgul,kardelen kayıp.
Huuuuuuu![]()
Bende siyasette çirit atıyomGünaydınlar hanımlar
Berre bebekle meşgul,kardelen kayıp.
Huuuuuuu![]()
Bende siyasette çirit atıyombir gün mapusta olursam hiç şaşmayın
![]()
Seni anlıyorum şimdi insan bakmıyayım diyor duramıyorDedim demi alışkanlık yapıyor orası,mapısa düşersen haber sal hemen sarma don neyim yollarız anında![]()
Seni anlıyorum şimdi insan bakmıyayım diyor duramıyoro zaman rahatlıkla girebilirim
![]()
Ben eşkine alışık değilim ablaHelede ekşın varsa tadından yenmiyor![]()
Ayris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içineNasılsın meral ettik seni![]()
YaramazAyris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içinedeli oldum sesi de çıkmıyo dedim adam kaçırdı çocuğu
![]()
Yürüyünce yandıkYaramazAllah korusun
![]()
Öyle birazYürüyünce yandık![]()
Ayris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içinedeli oldum sesi de çıkmıyo dedim adam kaçırdı çocuğu
![]()
Farkındayım bütün dolap kapakları açılıyo hadi açıyosun kapat bari kızım diyorumÖyle birazyürse tehlikeler daha cok artıyor
![]()
Geçen gün ayakkabılığı açmış bırakmış öyle kedim girmiş için yatmışBak yaramaza neler yapıyor öyle![]()
Geçen gün ayakkabılığı açmış bırakmış öyle kedim girmiş için yatmışben de görmedim nerden göreyim kapattım kapısını bi baktım bağırıyo nerden geliyo sesi diye kedi arıyorum
![]()
Yani öyle bırakıp dışarı çıksam allah korusunAnammm kedi ölecek havasızlıktan![]()
Banada ćok söylemislerdi almadim alıssin kim ugrasirFarkındayım bütün dolap kapakları açılıyo hadi açıyosun kapat bari kızım diyorumçocuk kilidi varmış ama kim uğraşacak onunla
![]()
Açsın ne yapayım aslında açmakla kalmıyo içinde ne var ne yok boşaltıyoBanada ćok söylemislerdi almadim alıssin kim ugrasir