- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Geliyorum
Üzülmeartık herşey çok kolay istediğin an orda olursun hata sanada değişiklik olur
Çok bir şey hazırlama çok yiyip iş yapamayız sonraAçtım kapıyı bekliyorum kahvaltıda ederiz berabercene
Elde değil işte,uçak var 1 saatte gidiliyor oraya..
Çok bir şey hazırlama çok yiyip iş yapamayız sonra
Anlıyorum
Tamam camlardan başlarızOlsun beaaa yer içer çalışırızz
Tamam camlardan başlarızkardelenide ıyyyyk müdürü yaparız
Yaparım tabiCamları kardelene satarız sonrada yemek hazırlasın bize börekler açsın demiiiii
Yaparım tabimola arası çayla iyi gider
Abla eminmisin sonra kaynana çok iş gösterti demesin
Fazla yüklenme ablaBöreği kardelen yapacak bize bizde yiyeceğiz sen yapmayacaksın..
Gelin değilmi ayol yapacak işteeee
Fazla yüklenme ablaona koli yaptır ıyyyyk demezse
En azından dener ablaHayatında kolimi yaptı acaba
Wuuuu çok şık olmuş
Wuuuu çok şık olmuşseverim ben bu işleri yaa ellerinize sağlık oda güle güle kullansın
Abla kurdele güzel inçiyi değiştirsen net bunu buldum bizim burda bunun beyazı var çok daha güzel dururu benim fikrim ama yinede çok güzelNasıl olmuş iyi demi,dünde gri kurdale aldık bide onu bağlayacağız etrafına
Eki Görüntüle 1822384
Abla kurdele güzel inçiyi değiştirsen net bunu buldum bizim burda bunun beyazı var çok daha güzel dururu benim fikrim ama yinede çok güzel
Bizim burda çok yakın keşke yanımda olsan istesen yollayayım sanaBöylesini görmedim buda çok güzelmiş dalları filan var demi..
Tekrar inci almak içi n teeeee eminönüne gitmem lazım çok vakit gidiyor orada..
Bizim burda çok yakın keşke yanımda olsan istesen yollayayım sana
Ne demek ablamSağol hayatım tşk ler,almış kadar oldum inan,g,tmesine giderimde artık çok yoruldum ayaklarım ağrıyor ..
Bize gelen bohçada da inciler bizimkiyle aynıydı..
Ne demek ablamyanımda olsan beraber çıkar halederdik kismet böyleymiş buda çok şık ellerine sağlık
Benim gecen sene süslediğim kutular var eşimin yigenine size göstereyim fikir olsunBide şu var hani erkek olunca çok ta şıkır şıkır olmuyor herhalde demi,onuda düşündük dün eksik olanlar vardı,çicek filan alıp yapıştırırız dedik..Kızçem gerek yok artık çok fazla süslü olur diyince vazgeçtik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?