Ya sonra bunlar çıkıp işte hayvanlara kadınlara tecavüz ediyo tacizde bulunuyo bunu koyan kesin yarın cuma kılmaya giderBoş işler bunlar yazıkkkkk yaaa
Ya sonra bunlar çıkıp işte hayvanlara kadınlara tecavüz ediyo tacizde bulunuyo bunu koyan kesin yarın cuma kılmaya gider
Daha da çoğaldılarNe sapıklar var bu ülkede..
Daha da çoğaldılar
Tekrar geçmiş olsun canımSağol canım çok şükür olmadı
Siz nasılsınız Ayaz nasıl yürümeye başladı mı tembel damatsöyle ona müstakbel eşi 10 ay bitince yürümeye başladı
Normalleştirirlerse daha coookk çıkar bunlar Allah sonumuzu hayır etsinDaha da çoğaldılar
Sonunda kendime geldim kızlarburaları çok özlemişim
Gelebildilermi abla hava çok kötü sizin ordaSelam hanımlar,akşam kızçem ve damat geliyor,hava uygun olursa sorun yokta..
Uçak rötar yapar yada iptal olursa ne olacak bakalım..
Pazar günüde dönecekler.
Gelebildilermi abla hava çok kötü sizin orda
İyi akşamlar
Sağol canımTekrar geçmiş olsun canım
İyi annesi ayaz 12+3 de yürüdü tembel damat
Onun da çocuk olduğunu biliyoCookkk yaramaz hareketli bir bebek hiç durmuyor hiç biseyden memnun olmuyor ama kuzeni yanında olsun dünya umrunda olmuyor
Hoşgeldin canım bitti mi işlerSonunda kendime geldim kızlarburaları çok özlemişim
Ablacım hava çok kötüydü bu hafta daha iyi olurGelemediler berrecim,bu cuma gelecekler bakalım hava iyi olur umarım..
Günaydınlar canısı
Ablacım hava çok kötüydü bu hafta daha iyi olur
Nasılsın
Ne mamişler yapıcanTünaydınlar,iyiyim sağol seni sormalı
Bir aksilik çıkmazsa yarın akşama gelecekler,k.valideside burada cumartesi yemeğe alacağım onlarıda.
Ne mamişler yapıcan
İyiyim ben de karlar eridi esaret bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?