Gözün aydın ablaGünaydınlar hanımlar huuuuu nerdesiniz bakayım,yarın akşam kızçem ve eşi teşrif edecekler bize
Geçmiş olsun canımBen gidip geleyim hemengörüşürüz
Gözün aydın abla
Biz iyiyiz çok şükür hep aynı arsız sipayla koşturup duruyoruz sürekli tepemde hiç oturmuyor beni ağız tadıyla bir nete giremiyorum bile
Hoşgeldiiin canım hatırlamaz mıyım nasılsın nerelerdesinMrb kızlar bayağı uzun bir aradan sonra hatırladınız mı beni
İyi yolculuklarSağol canısı,cuma sabahıda bir aksilik olmassa ankara'ya gideceğim,damadın kuzeni evlenecek kız tarafının kınası var..
Selam napıyor o sıpa öyle hep yaramazlık peşinde değilmi
Kendi kendine oyun oynayana kadar öyleBiz iyiyiz çok şükür hep aynı arsız sipayla koşturup duruyoruz sürekli tepemde hiç oturmuyor beni ağız tadıyla bir nete giremiyorum bile
Memleketime geldim sonunda canım yarenimi buyutuyorum okullu oldu sizde neler var bebişleriniz olmuş sanırım rabbim size bağışlasınHoşgeldiiin canım hatırlamaz mıyım nasılsın nerelerdesin
Memleketime geldim sonunda canım yarenimi buyutuyorum okullu oldu sizde neler var bebişleriniz olmuş sanırım rabbim size bağışlasın
SelamSelamlar ne habersiniz bugünde gözlüklerim için dışardaydım cam çerceve değişecek yarın akşam verilecekmiş bakalım..
Olmadı sonraya alırım herhalde..
Amin canımMemleketime geldim sonunda canım yarenimi buyutuyorum okullu oldu sizde neler var bebişleriniz olmuş sanırım rabbim size bağışlasın
Buyudu buyudu 7 yaşında ikinci sınıfa gidiyorAmin canım
Kaç yaşında oldu yaren büyümüştür
Merhaba ablacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsınSelamlar ne habersiniz cuma günü kızçeme gidiyoruz kısmetse..10 gün kadar kalacağız..
Merhaba ablacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Güle güle gidin hasret gidermece olacak ha
Oynar mı ki kendi kendine ayy çok fena yaKendi kendine oyun oynayana kadar öyle
Geçmiş olsun doping yap kendine vitamin al bol bol Mersin'e hazırlık olsunMerhaba canısı bende üşüyorum 2 gündür ankaraya gittim hafta sonu kına vardı..
Şifayı kaptım orada havada soğukyu bide..
Aynen öyle olacak kısmetse..
Geçmiş olsun doping yap kendine vitamin al bol bol Mersin'e hazırlık olsun
Burası da çok soğuktu fırtına yıktı ortalığı
Şükür açtı geri hep yaz olsa nolurAkşam yapayım hemen sallama poşet var ondan içerim..Nisan ayı hiç böyle olmamıştı bide kar yağdı ankarada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?