Nasılsın canım görüşmeyeliMerhaba. Canim
Evet canım 2,5 yaşındaIyiyim canim kizin olmus masallah biz de durumlar ayni okula git gel sen nasilsin iyi misin
İyi akşamlar İstanbula geldim
Herkesler iyi mi sıcaklar da Ayris çok huysuzlanıyor klima açtım hasta oldu ben de arkasından hasta oldumsevmiyorum yazı
Abla anlayamadın gittin geldin mi Ankara'ya gitmediysen iyi yolculuklar
@loveli merhaba canım
Sagol ablacim iyiym ben de oglan sayisi 2 oldu kucuk oglum 3.5 yasinda oldu buyuk oglum 7 yasinda oldu
Evet ablacim devam
iyi akşamlar ablacım,maşallah nice 30 yıllarınız olsun inşallahSelamlar yarın yokum 2 günlüğüne Abant'a gidiyoruz,eşim ve kızçem süpriz hazırlamışlar bana..
Pazar günü evlilik yıl dönümümüz 30 yıl bitiyor
geçmiş olsun canımİyi akşamlar İstanbula geldim
Herkesler iyi mi sıcaklar da Ayris çok huysuzlanıyor klima açtım hasta oldu ben de arkasından hasta oldumsevmiyorum yazı
@loveli merhaba canım
geçmiş olsun canımİyi akşamlar İstanbula geldim
@loveli merhaba canım
iyi akşamlar ablacım,maşallah nice 30 yıllarınız olsun inşallah
Aminn inşallahGünaydınlar berrecim,çok teşekkürler sağol darısı sizlere olsun inşallah
Sağol canım ben de öpüyorum çocuklarıDevam evet 2 coxukla yorucu geciyor ama cok sukur iyiyiz. Evet 2 oldilar valla. Kizini da cok kpuyorum
Nice nice 30 yıllara ablacımSelamlar yarın yokum 2 günlüğüne Abant'a gidiyoruz,eşim ve kızçem süpriz hazırlamışlar bana..
Pazar günü evlilik yıl dönümümüz 30 yıl bitiyor
Sağol canım sana daİyi akşamlar hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?