- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
Yaklaşık 3 ay olmuş nu soralı ama olsun cevaplayayımkız annesinin korkusuna eltimle görüşemiyo çok garip bi annesi var 2 tane çocukları oldu 1yaş var aralarında torunlarını bile göstermiyo kadın
Torununu dünürüne göstermiyo oluyo bi konuşabilsem neler anlatcam sizeGünaydınlar gelincim sonuında geldin yahu,nasılsın iyisin demi ayria hanım nasıllar iyilermi...
Nasıl bir annesi var öyle ya torunu göstermiyormuş..
Torununu dünürüne göstermiyo oluyo bi konuşabilsem neler anlatcam size
Ayris iyi ablaaa ama çok yaramaz ve şımarıyemek yedirmeye çalışıyorum anne artık sıktın diyo
Çak valla Wili olmayınca kullanmadın tabi o emojiyiAna bak sen o hatuna bide torun göstermiyor dur çakayım hemennözlemişim bunuda varyaaa
Büyüdüde annesine laf yetiştiriyor kerata
Çak valla Wili olmayınca kullanmadın tabi o emojiyi
Evet ya çok bilmiş
BabasınaWilinin hatrı kalmasın ayolll
Kime çekti bu kız anacım
Babasına
Canım geldin ya olsunYaklaşık 3 ay olmuş nu soralı ama olsun cevaplayayımkız annesinin korkusuna eltimle görüşemiyo çok garip bi annesi var 2 tane çocukları oldu 1yaş var aralarında torunlarını bile göstermiyo kadın
Bana yemek yedirme demede ne dersen deTorununu dünürüne göstermiyo oluyo bi konuşabilsem neler anlatcam size
Ayris iyi ablaaa ama çok yaramaz ve şımarıyemek yedirmeye çalışıyorum anne artık sıktın diyo
Ablacım sen nasılsın doğum ne zamanaGünaydınlarf hanımlar
Ablacım sen nasılsın doğum ne zamana
Toruna kavuşmaya az kaldı inşallah
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin kuzucukBende iyiyim canısı sağol az kaldı artık hafta sonu kısmetse orada olacağım..
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk
İyi haberlerinizi bekliyoruz o zamanÇok sağol canısı azda kaldı artık,pazar günü gidiyorum kısmetse..
İyi haberlerinizi bekliyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?