- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Ablacım, Kardelen nasılsıniz
Özledim sizi
ne kadar değişmiş kadınlar kulübü ya bulana kadar ne ugrastimözlemişim buralari
Ahretlik bu sabah gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kişiydin, epeydir göremedim seni, meğer torun, kayunvalide derken yoğunmuşsun, sağlığın sıhhatin yerinde olsun da gerisi mühim değil, çok geçmiş olsun önemli birşey yok değil mi?Günaydın berrecim,ben iyiyim sağol fırsat bulup gelemedim hiç,kızçemdeydim bebeğin mevlütü vardı ona gittim..
Ondan önce k.validenin mutfağı yenilendi bende kaldı,kızçemden geldim grip oldum uçakta başınçtan dolayıkulak gitti tıkandı..Bugün doktora gidecem kbb muayenem var kulakta ödem ve kanama olmuş biraz....
Kardelen sen nasılsın iyisin demi..
Ahretlik bu sabah gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kişiydin, epeydir göremedim seni, meğer torun, kayunvalide derken yoğunmuşsun, sağlığın sıhhatin yerinde olsun da gerisi mühim değil, çok geçmiş olsun önemli birşey yok değil mi?
Özlemişim seni
iyiyim çok şükür ablacım çocuklarla uğraşıyorum bütün gün epey yoruyorlar beni bütün gunSelam şeker ne habersin nasılsın özledik senide çocuklar nasıl iyilermi,maşallah kocaman olmuş ikiside.
Whatsaptan görüyorum arada hepinizi.
Cok geçmiş olsun ablacımGünaydın berrecim,ben iyiyim sağol fırsat bulup gelemedim hiç,kızçemdeydim bebeğin mevlütü vardı ona gittim..
Ondan önce k.validenin mutfağı yenilendi bende kaldı,kızçemden geldim grip oldum uçakta başınçtan dolayıkulak gitti tıkandı..Bugün doktora gidecem kbb muayenem var kulakta ödem ve kanama olmuş biraz....
Kardelen sen nasılsın iyisin demi..
Kimleri görüyoruz burada nasılsın canımne kadar değişmiş kadınlar kulübü ya bulana kadar ne ugrastimözlemişim buralari
iyiyim çok şükür ablacım çocuklarla uğraşıyorum bütün gün epey yoruyorlar beni bütün gun
Cok geçmiş olsun ablacım
Günaydın
Tekrar çok geçmiş olsun gözünaydınÇocuklarla kolay değil tabi tüm gün uğraş peşlerinde koş yorulmada karşılığı tabi
Sağol berrecim sonuçlarda iyi çıktı çok şükür
Günaydınlar olsun
Tekrar çok geçmiş olsun gözünaydın
Iyiyim ama hatırlayamadım kullanıcı adın mi değişti kusura bakma uzun zaman girmeyinceKimleri görüyoruz burada nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?