Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ablacım, Kardelen nasılsıniz
Özledim sizi

Günaydın berrecim,ben iyiyim sağol fırsat bulup gelemedim hiç,kızçemdeydim bebeğin mevlütü vardı ona gittim..
Ondan önce k.validenin mutfağı yenilendi bende kaldı,kızçemden geldim grip oldum uçakta başınçtan dolayıkulak gitti tıkandı..Bugün doktora gidecem kbb muayenem var kulakta ödem ve kanama olmuş biraz....

Kardelen sen nasılsın iyisin demi..

Ahretlik bu sabah gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kişiydin, epeydir göremedim seni, meğer torun, kayunvalide derken yoğunmuşsun, sağlığın sıhhatin yerinde olsun da gerisi mühim değil, çok geçmiş olsun önemli birşey yok değil mi?
Özlemişim seni

Ahretlik günaydınlar,yazdan beri acayip koşturma telaş oldu,bebekti valideydi derken fırsat bulup gelemiyrdum hiç.
En son torunun mevlütü için gittim 1 hafta kaldım,şifayı kaptım orada havada çok güzeldi,uçakta gelirken basınçtan kulaklar gitti yine..Sabahta testler yapıldı iyi çıktı,kefeni gene yırttım müdürüm
Bende özledim inan epeydir görüşemedik hiç

Cok geçmiş olsun ablacım

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…