Özel izinle gidilmezmi acaba bir araştırsanBelkide beni bekliyor.
Özel izinle gidilmezmi acaba bir araştırsan
Evet o da doğru15 gün yasak varda bir kaç güne kadar bitecek,kaymakamlığa gidip bakacağım.
Evet o da doğru
Öyle yaptım canım sabunlu bezle sildim bi de kolonya sıktım her yerineGüle güle kullan
sonrada dezenfektanla temizle nolur nolmaz
Burada bahçe yok canım cadde önümüz ama olsa da çıkmamHiç bahçeye çıkıyormusun Kardelen
Burda herkes dışarıda sokaklarda korkuyorum ben çıkmaya
Ay tüh ya ne aksilik çok üzüldümNe habersiniz hanımlar,annemin durumu iyi değil dün karnı çok şişmiş bugün inmiş biraz hiç kalkamıyor artık.
Şu yasak bitsin geidecem hemen yanında.
Kardeşimle konuştum sabahta o ağladı ben ağladım ısdırabı var abla diyor,kalkamıyor yerinden boş boş bakıyor dedi.
Acı çekiyor artık dayanamıyorum artık.
Yok olmaz artık hazırladım kendimi buna.
Belkide beni bekliyor.
Eski evde değilmi ordan taşındımıBurada bahçe yok canım cadde önümüz ama olsa da çıkmam
Bende ne gelse eve önce köpükleyip sonrada heryerine sirke sıkıyorumÖyle yaptım canım sabunlu bezle sildim bi de kolonya sıktım her yerine
ÇoktaaanEski evde değilmi ordan taşındımı
Söyledinde unuttummu
Kıvırcık domates falan ne yapıyorsun canım nasıl dezenfekte ediyorsunBende ne gelse eve önce köpükleyip sonrada heryerine sirke sıkıyorum
Bugün niye gelmedin inşallah kötü bi şey yokturBurasıda olmazsa kafayı iyice yerim herhalde,en azından kafamı dağıtıyorum biraz.
tamam canım anladımÇoktaaan
wili burada yaşıyo
inşallah iyidir bende merak ettimBugün niye gelmedin inşallah kötü bi şey yoktur
marulu komple yaprak yaprak çıkarıp sirkeli suda bekletiyorum kurutup kaldırıyorumKıvırcık domates falan ne yapıyorsun canım nasıl dezenfekte ediyorsun
İnsanın aklına kötü şeyler geliyorinşallah iyidir bende merak ettim
Sirke öldürmüyomuş içime sinmiyo çok da severimmarulu komple yaprak yaprak çıkarıp sirkeli suda bekletiyorum kurutup kaldırıyorum
domateside sirkeli suda bekletip alıyorum napim canım ya içim rahat etmiyor
normal zamanda yapmıyordum tabi şimdi bu virüs belası yüzünden hep bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?