- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
Nasılsın ablam gerçi nasıl olacaksın da
Günaydın
Yavaş yavaş normale dönüyoruz inşallah bayram üstü daha kötü olmaz
İnşallah canım inşallahYavaş yavaş normale dönüyoruz inşallah bayram üstü daha kötü olmaz
Kolaymı ablam Allah sabrını artırsınDün eve grlince daha kötü oldum,eşyalarını boşaltırken dağıldım ağla ağla işte.
Zor cidden zormuş.
Günaydınlar.
Bayramda bile yasak olması lazım.
Son zamanlarda kendim boyuyorum saçlarımda uzun ama benimki sarıKızlar kuaförler açılıyor ama ben gitmeye çekiniyorum; saçlarımı kendim boyayayım diyorum ama hiç ben bu işlere kalkışmadım. Saçımın rengide altın ışıltılı karamel gibi; nasıl o rengi tutturacağım kikuaförüm üç dört boyayı karıştırıyordu. Offf zaten yine iyice dökülmeye başladı. Biotine başlayacağım sanırım.
Açık kestane alayım direkt yapıştırayım ya; çetrefillerle uğraşamam; turuncu muruncu olur mazallahSon zamanlarda kendim boyuyorum saçlarımda uzun ama benimki sarı
Sen nasıl tututracaksın rengini bilmiyorum canım
Kozmetik ürünleri satan yerlere anlatırsan hangisiyle boyanan gerektiğini söylerler sanırım
Bende gitmem daha kuaföre
Çok zor abla annelerimiz arasında 3 ay var arka arkaya gittilerDün eve grlince daha kötü oldum,eşyalarını boşaltırken dağıldım ağla ağla işte.
Zor cidden zormuş.
Günaydınlar.
Bayramda bile yasak olması lazım.
Ben gitmem 1 yıl kuaföre kronik rahatsızlıklarım var benimKızlar kuaförler açılıyor ama ben gitmeye çekiniyorum; saçlarımı kendim boyayayım diyorum ama hiç ben bu işlere kalkışmadım. Saçımın rengide altın ışıltılı karamel gibi; nasıl o rengi tutturacağım kikuaförüm üç dört boyayı karıştırıyordu. Offf zaten yine iyice dökülmeye başladı. Biotine başlayacağım sanırım.
Allah sabır versin canımÇok zor abla annelerimiz arasında 3 ay var arka arkaya gittiler
Aman yok gitme zaten canımBen gitmem 1 yıl kuaföre kronik rahatsızlıklarım var benim
Allahım bu acıyı birlikte atlatmayı nasip etsin ablacığım.
Kolaymı ablam Allah sabrını artırsın
Çok zor abla annelerimiz arasında 3 ay var arka arkaya gittiler
Günaydın
Günaydın berrecim .
Ablacım nasılsın
Daha iyiyim berrecim alışacağım bunada,bugünde notere gitmem lazım vekaletname alacam işlemler için.
Hayat devam ediyorBir taraftanda bunları yapmak zorunda kalıyor insanoğlu.
Hayat devam ediyor
Amin canımAllah sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?