Çok sevindim gıybete devam ederiz artık
Beni hatırlamadın galiba:)
Allah rahmet eylesin2011 de bir mesajına rastladım zebosun aklıma geldi
irfan değirmenciyi ne çok severdi(( of efkarlandım ne güzel yıllar geçirdik biz ya, birlikte büyüdük
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin ablam2 gündür kıyafetlerini topluyorum ben iyiyim elden başka bişey gelmiyor.Huzura kavuştu bütün ızdırabı geçti
Allah rahmet eylesin ablam
Annemiz bizi orada bekleyecek abla, inşallah sen ben kardelen berre nevoş hepimiz annelerimizle cennet bahçelerinde kahve içeceğiz...2 gündür kıyafetlerini topluyorum ben iyiyim elden başka bişey gelmiyor.Huzura kavuştu bütün ızdırabı geçti
Başınsağolsun ablam Allah sabırlar versin2 gündür kıyafetlerini topluyorum ben iyiyim elden başka bişey gelmiyor.Huzura kavuştu bütün ızdırabı geçti
Annemiz bizi orada bekleyecek abla, inşallah sen ben kardelen berre nevoş hepimiz annelerimizle cennet bahçelerinde kahve içeceğiz...
Rabbim rahmetiyle muamele etsin, sizlere de bu acıyı unutturacak başka acılar yaşatmasın inşallah abla
Başınsağolsun ablam Allah sabırlar versin
Canım benim2011 de bir mesajına rastladım zebosun aklıma geldi
irfan değirmenciyi ne çok severdi(( of efkarlandım ne güzel yıllar geçirdik biz ya, birlikte büyüdük
Ablacım o en zor yanı allah sabır versin2 gündür kıyafetlerini topluyorum ben iyiyim elden başka bişey gelmiyor.Huzura kavuştu bütün ızdırabı geçti
Ablacım o en zor yanı allah sabır versin
Nasılsın ablam gerçi nasıl olacaksın daHallettim hepsini zor oldu gerçi.
Hallettim hepsini zor oldu gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?