Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

:1shok:

Sen karışma boşverohaoldumsmile

sinirlerim çok bozuldu ya ben şimdi kadına ne diyebilirm kocan geldi sen benim için neler söyledin kocana da diyemem

sonra adam yine kapıma geldi geçen pilav için kadın akıl sordu ben de bi kez bende de pilavlık yoktu pilavı bu pirinçle yaptım oldu dedim
kadın melda bana akıl verdi demiş boş boş sebebler ve mahalle kadını gibi hisettim adam anlatıyor ben böyleyim :1shok::1shok::1shok:kapıma geldiği konuya bakın
eşimde susmuş bön bön bakıyor

Adam ne diye kapına gelip kadınların işine karışır ki..Mahalle kadınları gibi kavga istemiş o..Damda yatanlar mı bunlar yoksa..Eşin ne dedi sana bi şey dedi mi?

Diyebilirsin melda..guclubacismile

kadın da akıl olsa olaya beni katar mı adam da akıl olsa gelip sorar mı
karımın yalanları var tanımıyorsun dedi bana seninle ilgili şeyler söyledi teyit etmek için geldim dedi
ben ayrıl demişim ben akıl vermişim hey allahım ya
ne iğrenç konularsenağlama
kafanızıda şişirdim

:uhm:
Ne tuhaf bir aile bu yahu...

KIzlar şafilerde kadının sadece eli değse bile abdest bozuluyor, karısının eli bile olsa :1shok:

Sen o kadınla bi daha konuşma bence melda..

samimi değildim
sadece kocası bağırıp çağırır bende altan al derdim
çocuklar havuza gittikleri dönem gidiş ve dönüşte eşine uğruyordu bayan adam geldiğini görsün diye ben çekemem dedim o kadar onu bile söylemiş akannehir

Kadında her şeyi gidip söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…