- 9 Ekim 2013
- 6.173
- 7.927
- 448
Benim eşim bu hafta izinliydi pazartesi başlıycak çok sıkıldım artıkGünaydınlar eşim işe gitti gitmeyecekti banka işleri vardı,erken gelecek eve .

Bir yere gitmeye de korkuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim bu hafta izinliydi pazartesi başlıycak çok sıkıldım artıkGünaydınlar eşim işe gitti gitmeyecekti banka işleri vardı,erken gelecek eve .
IyyyyyykkkkkBenim geline ciğer sakatat türü şeyler yesin malum çok sever yaa ıyykkkk der.
Görümcesinede kocişine yemek yapsın çıkmasın mutfaktan .![]()
Aşkolsun dünürHarika bir ceza olur Kardelene gelmemesinin cezasını çeksin
Görümcesi yine kandırır kocaya yaptırır yemeği![]()
O daha zorTam sıpa varya,limonata diyemiyor alingaga diyor ne alakaysa artık![]()
![]()
Gelin de anlatırım sürekli ev yerleştirdim bi de benim elimle ayrisle mıy mıy mıyBu arada Kardelen hanımlar nerelerdesiniz bakalım![]()
Hoşgeldin canım özledim nerelerdesinAşkolsun dünür![]()
BilmezmiyimGelin de anlatırım sürekli ev yerleştirdim bi de benim elimle ayrisle mıy mıy mıy![]()
Ben de özledim ama internet sıkıntısı vardı neyse giderildi o da geldim arada uğrarımHoşgeldin canım özledim nerelerdesin![]()
Ben de özledim ama internet sıkıntısı vardı neyse giderildi o da geldim arada uğrarım![]()
Maşaallah Allah bozmasın abla![]()
Benim eşim bu hafta izinliydi pazartesi başlıycak çok sıkıldım artık
Bir yere gitmeye de korkuyoruz
Iyyyyyykkkkk![]()
O daha zor![]()