Afiyet olsunBiraz önce hallettim kahvaltı işini,sağol efsercim çayımı içiyorum şimdi
Sanda afiyet bal şeker olsunAfiyet olsunTamam çayı beraber içelim o zaman
Abla diyetteyim ben almayayımSanda afiyet bal şeker olsunçaylar benden boyozda var yanında
Doğru ya sen diyettesin tabi,boyozu görme çaya odaklan benceAbla diyetteyim ben almayayımAbla çayı tatlı olur elllerine sağlık
Nasıl gidiyorAynenn kuzum diyet topiğlerinde tebelenip duruyoruminşallah biter sağlık huzurlu günler gelir
Anaaaa sen severmisin boyozu dur bayılayım hemen şuraya yıktın hayallerimiGünaydıııın abla boyozu bana gönder
Ben ona egede yaşadıktan sonra alıştım buraya gelince de dondurulmuşunu alıyorumAnaaaa sen severmisin boyozu dur bayılayım hemen şuraya yıktın hayallerimi
Yerim ben onu oyyyyBizim kuşa seni seviyorum öğretmeye kalktım yavrum sadece seviyor diyebildiarada beren seviyor diyor
Çayla güzel oluyor,ben onu fırından sıcakkene alıyordum anında mideye güpppBen ona egede yaşadıktan sonra alıştım buraya gelince de dondurulmuşunu alıyorum
Çok tatlı varyaaa bide beren gel gel gellllll diyorrYerim ben onu oyyyy
Çayla güzel oluyor,ben onu fırından sıcakkene alıyordum anında mideye güppp
Çok tatlı varyaaa bide beren gel gel gellllll diyorrsabah kalkınca direk beren beren beren beren gel gel gel diyor aşık resmen yaaa
Aynen bize geldiği zaman kafesi alıp evi turluyor cikcik diyor bideAlıntı yapamadım bir türlü
Beren onu çok seviyo demek ki o da hissediyor
Büyümüştür prensesAynen bize geldiği zaman kafesi alıp evi turluyor cikcik diyor bide
28 aylık oldu teyzesiBüyümüştür prenses
2 ileri bir geriNasıl gidiyor
Çayla beni hipnoz etDoğru ya sen diyettesin tabi,boyozu görme çaya odaklan bence
Maşallah28 aylık oldu teyzesi
Ettim şu anda boyozlar yok oldu görünmez moddalarÇayla beni hipnoz et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?