Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eve gidiyorum ben annemdeyim şu an evden açarım fıstıklar..

Knorrun ayran aşını aldım onu yapıyorum merak ettim de aldım..

bu aralar hazır çorbalarda bayağı çeşitlendi özelliklede yöresel çorbalar da denemek lazım tabi ..

bir de hazır çorbalar zararlı diyorlar ben de kullanıyorum ama korka korka valla ..

hımmmm kardeşim çok tuzlu oluyor demişti bakalım seninki nasıl olacak bende oyuzden almadım

Bakayım tadına o zaman su koyarım biraz tuzu gidersempatiksalakcinnituzlu olursa ben içerimde benimki içmez şimdi..

bu aralar hazır çorbalarda bayağı çeşitlendi özelliklede yöresel çorbalar da denemek lazım tabi ..

bir de hazır çorbalar zararlı diyorlar ben de kullanıyorum ama korka korka valla ..

Ben de arada bi alıyorum değişiklik oluyo..Mesela bi de sıcak çorba olarak anadolu çorbasını yapıcam şimdi..kaydirigubbakcemile3

bende oturuyorum akşamki yemekler var yine bitmedi bir salata eklicem okadar bol bol börek var davete gelen teyze getirmişti boşnak böreği bide benim yaptığım sigara börekleri ye ye bitmiyorkafamçokkarıştı bitmiooo

Tamam söylerim..

İçinde erişte ve pirinç varmış nasıl oluyosabilmiyorumkismile

Rüzgar çıktı havanın o iğrenç sıcaklığı kalmadı artık..

Çin var ya o bizim yaşadığımız havanın 2 katıymış dışarı çıkar çıkmaz ıslanıyomuşsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…