Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Allahım ne insanlar var sen onları ıslah et...
geçen akşam da haberler de veriolardı 80 yaşındaki kadının yardım amaclı parasını çalmışlar hiç allah korkusu vicdan yok bu insanlarda hem de bu mubarek aydalmaz:

Şeriata göre o ellerin kesilmesi gerek aslında yapacaklar öyle bak bakalım yapıolarmı bir daha guclubacismile

Şeriata göre o ellerin kesilmesi gerek aslında yapacaklar öyle bak bakalım yapıolarmı bir daha guclubacismile

Şeriata karşıyım ama bazı kurallarını da uygulamak gerekli..Mesela tecavüzcülerinde şeyini keseceksin..

Şeriata karşıyım ama bazı kurallarını da uygulamak gerekli..Mesela tecavüzcülerinde şeyini keseceksin..

:roflol::roflol:

ya şu sözü çok seviyorum hz.isanın zamanında idi sanırım biri taşlanacakmış herkes toplanmış ama demişler ki kimin günahı yoksa o önce taş atsın....aklinialirimsmile

Ben de bazen 6. günde oluyodum..Biraz daha bekle bakalım..Gelmezse 2 gün sonra bi test yaparsınzemuszemus

Kemal Kılıçdaroğlu geliyomuş..Anons yapıyolar..Geçen sene eşimle tatile gittiğimizde tatil yaptığımız yere deniz baykal gelmişti..Oturup dinlemiştik adamı..Sonra skandalı çıktı istifa etti..Eşim diyo ki kuruttun adamı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…