Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben ezeli bekliyorum..

Berenin dizisini seyrederim..

Bi de bakarız daha başlar heralde yeni diziler..
içime sinen dizi yok bu sezon boshayallersmile
boşlukları doldurmam lazım :jeyyar:
Esra Erol başlamadı daha ya..
niçün esra su gibiyi izle sengözlerimebaksanab
bugun yaptım bendeee az önce yedikk harika oluooo cokacimcoook

hoşgeldin yaprak
ellerine sağlık

Meldoş ben esrayı daha çok seviyorum..Çok esprili..Eğlenceli..Su gibi öyle değilki çok ciddiler..

slm canımmm

hb canımmmm

esra erolu bende beğeniorum düzegun kız eğlenceli de evlendi şimdide tam örnek biri..

Meldoş ben esrayı daha çok seviyorum..Çok esprili..Eğlenceli..Su gibi öyle değilki çok ciddiler..

benim gibi çok konuşuyor hareketleri dansı bana ikizim kadar benziyormuş :1shok::1shok:
10 kişiden duydum bunu soğudum kızdan :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim gibi çok konuşuyor hareketleri dansı bana ikizim kadar benziyormuş :1shok::1shok:
10 kişiden duydum bunu soğudum kızdan :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eheheh benimde gözlerimi türkan şoraya benzetirlerrrrr hiç de soğumuom kadındankaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnibihterrrr yeni dizimi çekmişşşşşşşş offf yazamadımmm
fatmagül oldu ablası sempatiksalakcinni
eheheh benimde gözlerimi türkan şoraya benzetirlerrrrr hiç de soğumuom kadındankaydirigubbakcemile3

benim gözlerimde türkan şoraya benzese soğumam hayranım o kadına boshayallersmile
beni sürekli birilerine benzetiyorlar akannehir
nefret ediyorum yolda yürürken birisinin bacısı komşusu herbişeyleri oluyorum
ben dediğiniz kişi değilim diyorum olamaz diyorlareyvahedigeldismile bir ara berene benzettiler nurgül yeşilçaya gülbene esraya erola haticeye -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

daha iyi işte hep gündem desin kaydirigubbakcemile3 hangi kanalda ne fatmagullu hiç duymadın fragmanını felan bihterinsempatiksalakcinni

Yavaş yavaş başlıyo sarissacım..Ne izleyelim diye düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3

ev işlerine mi bakıcam
internetemi bakıcammm
kitap mı okucam bu aradaaa
yemek vs. dizilerde cabasııı nasıl işin içinden çıkıcammm bitirmem gerekn kitaplarım var sempatiksalakcinni

en iyisi yeni dizilere başlamamakkk

Bana da erken gibi gelmişti zaten.

Yaprak Dökümü'nün dökülüp bitemeyen yaprakları ne zamanmış.
Hem sinir oluyorum hem de denk gelirsen izliyorum. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…