Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

değişiklik olmuşş :1closedeyes:
sıkıcı değil mi lojmanda yaşamak sempatiksalakcinni

Sıkıcı tabi bi sürü güvenlik falan..

Gündüz 9-5 çalışıyodu eşim..Nöbette olduğu zamanlar sıkıcı oluyodu..Gece gelmiyodu..:bbo:

geçmş olsun meldam... o hazırlıkları bana yollayıver canım yarın akşama misafirim var cokacimcoook

Sıkıcı tabi bi sürü güvenlik falan..

Gündüz 9-5 çalışıyodu eşim..Nöbette olduğu zamanlar sıkıcı oluyodu..Gece gelmiyodu..:bbo:
çok sıkıcı
akannehirakannehir
geçmş olsun meldam... o hazırlıkları bana yollayıver canım yarın akşama misafirim var cokacimcoook

ver adresi :1closedeyes::1closedeyes:
Beraber yiyelimcokacimcoook

Neler yaptın

atla gelllll
kıymalı kaşarlı pide
ayran
turşu
dondurmalı pasta

aslında benim çıkma zamanım geldi çokk işim var çoookkk..
izmir köftemi hazırlayıp buzdolabına atacağım... bir de yaprak sarıcam.... şu makinemin tamircilerini beklioruz gelsinler ondan sonra başlıcam...
ben çıkıyorumm hoşçakalın....

Evet canım biz evlenir evlenmez eşim askere gitti..Yedek subay olduğu için ben de gittim lojmanda kaldıkbayanssulusmileÇalışıyo gibiydi sorun yoktu ama ben oraya alışana kadar askerlik bitti geri geldikakannehir

Ohh bu ne rahat askerlik böyle, biz de 6 ay asker yolu bekledik benneyaptımki

Ohh bu ne rahat askerlik böyle, biz de 6 ay asker yolu bekledik benneyaptımki

Seninki kısa dönem yaptı heralde..

Bizimkinin şansına uzun çıkmıştı..Uzun çıkınca evlendik..Kısa çıksaydı askerden sonra evlenecektik..

Zordur tabi ya asker yolu beklemek..:gitme:

Biz çok şanslıydık..Eğitim döneminde de istanbuldaydı..4 ay hafta sonları geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…