Ben de çok sinirlenirim misafirler çocuklarıyla ilgilenmedi mi ama bi şey demem..İnsanlar çok gamsız..
Kızlar bir şey sorucam.
İçinizde çöp öğütücüsü kullanan var mı?
kahve içtiklerinde fal diye bir başlıyorlar akşama kadar sürüyor akannehir
çocuklarıda salıyorlarortaya bana yardım da etmiyorlar akannehir
şansıma misafirimde hiç bitmezzzz eyvahedigeldismile
Ben de çok sinirlenirim misafirler çocuklarıyla ilgilenmedi mi ama bi şey demem..İnsanlar çok gamsız..
ayy sorma ya kafamçokkarıştı benim kendi yeğenlerim evime geldiler kızkardeşim peşinde döndü aman bişey olur die ama saolsun yabancıların çocukları pek kıymetli cıs diemiolar dur diyemiolar ter su içinde kalıorum vallasempatiksalakcinni
Ben de var
Mutfağın yeni ya ben de öyle tahmin etmiştim.
Şimdi kuzu benim bir sorunum var.
Ne olduysa anlamadım.
Bulaşık makinesi su boşaltınca öğütücünün içinden çıkıyor su ve lavaboya doluyor.
Tıkanmış mı ne olmuş bilmiyorum.
Sence ne yapayım?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ay ne kötü misafirlereyvahedigeldismile
ayy sorma ya kafamçokkarıştı benim kendi yeğenlerim evime geldiler kızkardeşim peşinde döndü aman bişey olur die ama saolsun yabancıların çocukları pek kıymetli cıs diemiolar dur diyemiolar ter su içinde kalıorum vallasempatiksalakcinni
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
enerjiyi sizin eve saklıyorlar evlerinde kuzu kesiliyorlar:çok üzgünüm:
sarissa hoşgeldin a.s.
Allah allahfisfisfis
Servisine haber ver canım ya benim başıma böyle bi şey gelmedi henüzohaoldumsmile
Mantıklı olarak düşüncek olursak tıkanmış..Açıp bakarlar heralde..İçine bi şey mi kaçtı acaba parçalayamıycağı?fisfisfis
Servise mi? Amerika'da herhengi bir servis elemanıyla muhatap olmak istediğimi sanmıyorum.
Kullandığımız yok da zaten, suyun ordan çıkması canımı sıkıyor.
Ben de çok yaramazmışımsempatiksalakcinni
Ama annem diyo ki kendi evimizde kudururmuşum bi yere gittik mi yanında otururmuşum hep
Hoş buldum Meldacım
Şu su lavabo meselesine canım sıkıldı dalıverdim öyle:)
bende çok akıllıymışım sempatiksalakcinni
annemin gece kıyafetlerini giyip sürekli şarkı söylerdimevde her düğünde göbek atardım
şarkıcı olacam diye çok kafa şişirirdim boshayallersmile
ne zamn büyüdüm ben senağlama
eşin bir el atsa kurcalamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?