Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canımcım dizimde menuskus var :gitme: çok yorulunca ayakta kalınca şişiyor devamlı kollamam gerekli merdivenleri tek tek çıkıyorum..
geçmiş olsun ameliyat gerek eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Cinsel hayat kalmaz heralde o yaşta:roflol:

bende yılların birikimi oluşurrrrrrrrr :roflol::roflol:

bu futbolcularda da çıkıyor onlar zırt pırt ameliyat oluolar acaba yan tesiri oluyor mu?? o kadar koşuolar zıplıolar ben şu an koşmayı ve yere oturmayı unuttummafoldumben

en yaşlınız benim desenize şimdiden başladım dizden konuşmaya sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
ben şimdiden çürüğüm o yaşta nolurum bilmem
Aynen dünürüm:2:
geçmiş olsun ameliyat gerek eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende yılların birikimi oluşurrrrrrrrr :roflol::roflol:

Yılların birikimi:roflol:Ben sonradan açılıcam diyosun yani:roflol:

bu futbolcularda da çıkıyor onlar zırt pırt ameliyat oluolar acaba yan tesiri oluyor mu?? o kadar koşuolar zıplıolar ben şu an koşmayı ve yere oturmayı unuttummafoldumben

Eşime sormayı düşündüm ama nasıl ne şekilde sorabilirim?bilmiyorumkismile

Bi arkadaşım desem bütün arkadaşlarımı tanıyo o olmaz..Annemin arkadaşı diyim:roflol:

Tamam canım ben o şekilde sorar yarın sana cevabı veririm..

annenin arkadaşı ha akannehir :roflol: deki 3 yırtık varmış menüsküste kadını gömsünlermi bu yaşta die de ekle kötükedihüso

çok makbule geçer teşekkur ediyorum...

annenin arkadaşı ha akannehir :roflol: deki 3 yırtık varmış menüsküste kadını gömsünlermi bu yaşta die de ekle kötükedihüso

çok makbule geçer teşekkur ediyorum...

Tamam canım sorarım..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…