Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yaprağında bugündü heralde iftar daveti

Sen öyle san kaydirigubbakcemile3

sabahtan dr gittim renkli dopler çektirmeye sıkışıp geleceksin idrararına demişlerdi o ayrı bi dertti benim için mafoldum neyseki çektirdim dr de erkek çıkmasın mısempatiksalakcinni boyna tebessum ediodu bana sempatiksalakcinni burda bişey gözükmüo dedi sempatiksalakcinni yarın filmi alıcam kendi dr me cuma göstericemmakannehir ayy ayyy ayyyy az kaldı bende eşimde bayılcazz ordan oraya ordan oraya akannehir

eee dr den gelince de sarmamı sarayım dedim fırın sütlaçlarımı yapayım dedim bu saat oldu akşam gelmeye çalışırım inş...

görüşürzzz öperim hepinizi opuyorumnanaktan

misafirler yarın akşama geliolarrrryerimseniben

kızlarr geldım dun gıtmeyınce işler yıgılmıs kalmıss bırde sabah müdür canımı sıktı bende benımle mümkünse muhattap olmayındedım benım asıl amirim manısada merkzde senı ona sıkayet ettım dedı kendıne gel die dedi ooo ii dedim ama bana dönüş olmadı bosuna zahmet etmısın dedım cok sınırlsın sakın ol dıyo bana ben kımseyle anlsamıyomusum o kımse yaa monitörü kafasına gecıcektımmm öffffffffffffffffffffff:mymeka:

Melek hoşgeldin canım,
Aslım ya boşver takma değmez hiç heryerde olur böyle tipler sen işini yap gerisini düşünme :teselli:

sarımsakmıbilmiyorumkismile

sarımsakmıbilmiyorumkismile

alıntı yapışını yirim kaydirigubbakcemile3
evet canım ya sorma bide herkeslere bağırıyorum nefret ediyorum bu halimden benneyaptımki benneyaptımki

adet döneminde misin?

benimde hep bayrama denk geliyo :umursamaz:

evet canım, sorma ya bendede kandillere denk gelir çoğu zaman,
pazar gününe yetişemicem büyük ihtimal :gitme:

Dünürüm, Hevin, Aslıopuyorumnanaktan

Kime dalıyoruzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…