- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben geldim
Hamile olup da her seferinde "biz geldik" diye belirtenlere sinir olurdum. sempatiksalakcinni
Ben de yapiim şimdi lülülülülülü
Emel coşuyo ya kaçtı 10 kilo mu bamya yapmıştısempatiksalakcinni
niyeki
çok mu düşük sıcaklığı
turşusu nasıl oluyo melda
yrn yazarım tarifi
Ben geldim
Hamile olup da her seferinde "biz geldik" diye belirtenlere sinir olurdum. sempatiksalakcinni
Ben de yapiim şimdi lülülülülülü
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 çay bardağı sirke
1 yemek kaşığı tuz
1yemek kaşığı sıvı yağ
2-3 diş sarımsak
Yapılışı
Kırmızı lahanayı ince ince kıyıp tuz ve şekerle birlikte iyice ovun. Yıkayarak turşuyu kuracağınız kavanoza alın. Üzerine sirkeyi, soyduğunuz sarımsakları, tuzu ve suyu ekleyin. Üzerine sıvı yağı da gezdirip ağzını sıkıca kapatın. Afiyet olsun..
ben arkadaşımda yedim tarifi birebir böyle
alıntı yaptım bir siteden sirkesini azaltıp çoğaltabilirsin kafana göre
Kızlar ben kaçtım..Yarın erken kalkcam..Temizlikçi gelcek..Görüşürüz iyi geceleropuyorumnanaktan
bende kaçar uykum geldi bugun dr gittim geldim bayağı yoruldum iş güç derken yarın form da olayım annemle babam geliyorrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
:a015::a015:Kızlar ben kaçtım..Yarın erken kalkcam..Temizlikçi gelcek..Görüşürüz iyi geceleropuyorumnanaktan
ben yapacam doğramaya üşeniyorumm :tomato:bende baktım int'de ama vazgeçtim
yapayım sonra çok seviom k.lahanyı
:gitme::gitme:
11 olmuş bile :1shok: uykum geldimirmirmirmir
bende kaçar uykum geldi bugun dr gittim geldim bayağı yoruldum iş güç derken yarın form da olayım annemle babam geliyorrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
1 adet orta boy kırmızı lahana
1 çay bardağı sirke
1 yemek kaşığı tuz
1yemek kaşığı sıvı yağ
2-3 diş sarımsak
Yapılışı
Kırmızı lahanayı ince ince kıyıp tuz ve şekerle birlikte iyice ovun. Yıkayarak turşuyu kuracağınız kavanoza alın. Üzerine sirkeyi, soyduğunuz sarımsakları, tuzu ve suyu ekleyin. Üzerine sıvı yağı da gezdirip ağzını sıkıca kapatın. Afiyet olsun..
ben arkadaşımda yedim tarifi birebir böyle
alıntı yaptım bir siteden sirkesini azaltıp çoğaltabilirsin kafana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?