Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canım benımmm bende dıodumm bendemı sorun var demek herkeste bı soru ısaretı olmus
pekı bu ada olayı neydı hakketen boyle bı ada olup yasamıslarmı
yanı adada hepsı olup sonra bır arayamı geldıler
yoksa adadan kurtulduktan sonra hepsı baska bıyerde yasayıp sonramı olduler toplandılar canım

dünürüm bende severim lunaparkı da bunun içinde çok önemli diye konu açılmaz ki kaydirigubbakcemile3

Çocuktur o onun için önemli büyük bi dert demek ki:roflol:

dün çok üşüdüm ya eve gittim banyo yaptım giydim şortumu askılımı ,içim dondu kalktım hırka giydim üzerime

yemekten sonra pikeyi örttüm öyle yattım

Burası da akşamları serin oluyo artık..Dün uzun kollu giydim gittim arkadaşa akşama kadar piştim..Gündüz sıcaktı

rüyamda bebek gördüm yine dünürüm çok tatlıydı ,3 aylıkmış yürümeye başlıyor

bi de nedense aklımda kalan burnumun aktığını falan görüyorum :roflol: (popom açıkta kaldı galiba :)) bu aklımda kalmış

rüyada burnunun aktığını görmek evlada işaretmiş fisfisfis

hamile miyim neyim :roflol:

Hadi inşallah:roflol:

Dün akşam iftardan sonra erkekleri evde bırakıp yeni evlenen arkadaşımızın evine gittik çay içmeye..Eşi yokmuş onunda evde..Kız hamileymiş..Evlenir evlenmez hamile kaldı:1rolleyes:

ne aceleciler maşallah

benim görümcem gibi ekimde evlendi ,ekimde doğum yapçak akannehir

bi de önceki gün kahverengi akıntı geldi ,iftara yakın saatte eyvah dedim adet oluyorum oruç gitti

meğer sadece akıntıymış ,şimdi o geldi aklıma rüya yorumuna bakınca

neyse sustum tamam saçmalamayı kesiyorum :roflol: kendi kendimi coşturmanın anlamı yok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…