Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben iyiyim dünürüm..Zaten evde iyileşmiştim.Gitmiyelim dedim..Aşağıdan telefon açıyo diyo ki Ömür bak in aşağıya saat 7:00 de milli maç var gidelimde gelelim bi an evvel:roflol:

Neyse mecburen gittim..Doktor dedi ki yüksek değil..Yani o ölçtüğünde 13-7,5 tu. Bi anlık olmuş olabilir dedi..Bi şeye mi üzüldün diye sordu..Oruçlu musun dedi..Şimdi 1 hafta hergün sabah akşam ölçüp not alcam..Sonra onları doktora göstercem. İlaç falan vermedi..Şimdilik gerek yok dedi..

Doktordan geldim karnım ağrımaya başladı stresten heraldeakannehir

Ölçcem bakalım dünürüm yükselme olacak mı?

Senin gözlerin niye acıyo?Gözlük takmıyomusun?

kızlar nasılsınız
yaprak nerelerdeydin canm:1ninca:
elif tarifi ya<zdım köşeye :içelim:

kızlar nasılsınız
yaprak nerelerdeydin canm:1ninca:
elif tarifi ya<zdım köşeye :içelim:

hoşgeldin sende..

nerde olayım davet verdim dun onun hazırlıkları birde filmimin sonuçlarını dün aldım bu sabahta kendi doktoruma götürdüm mukabele duası vardı oraya gittim işte akşamı ettim yanii

hg meldacım tarifi yazdım gördün mü
yazdım canm köşeye cokacimcoookcokacimcoookolumunekankayizsmile
hb. canımmm nihayet işleri bitirdim oturdum pc başına kaydirigubbakcemile3

davet sezonunu da kapattımm artıkk :kedi:

tatile gidicemmm hihoyyyt
tatili çoktan hakketmiştin :1closedeyes::1closedeyes:

dr ne dedi :1ninca:

kendi doktorum benim gördüğüm gibi herşeyin normal ama sol yumurtalıkta gizlenmiş bişey var adını koyamıorum dedi smear testi yapalım tatilden dönünce bi o kaldı ennn ennn sonunda seni uyutup rahime kamerayla girip parça alalım ama gerekte kalmaz hamile kalırsan dedi böyle işte yine tam bi sonuç yokkk üzülüorum dedim dr ye oda bişey diemio ki her tahlili yaptı kadın..

bebişi kucağına aldığında bütün bunları unutursun :ecrin_bebek:
fazla düşünmemeye çalış moralini yüksek tut cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…