Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

:1shok: :1shok: benimki gibi arıza mı çıktı kiiakannehir

Benimkinin arada bi canı sıkılıyo:roflol:

Dolabın içinde duruyo dolapta olmasa bütün banyoyu gezcek..sempatiksalakcinni

Çok çamaşır tıkmışım..

Benimkinin arada bi canı sıkılıyo:roflol:

Dolabın içinde duruyo dolapta olmasa bütün banyoyu gezcek..sempatiksalakcinni

Çok çamaşır tıkmışım..

sorun işte bunda çok çamaşır koyuyoruz kaydirigubbakcemile3 tamirci çocuk bana da öyle söyledi sempatiksalakcinni

Napıyım ya bozulursa bozulsun yürüyüş yapmak istiyosa yapsın yıkamak istemiyosa yıkamasın..Servis çağırıcam zaten uzun süredir yapmıyodu bugün yine alttan su kaçırıyo..

Napıyım ya bozulursa bozulsun yürüyüş yapmak istiyosa yapsın yıkamak istemiyosa yıkamasın..Servis çağırıcam zaten uzun süredir yapmıyodu bugün yine alttan su kaçırıyo..

ooo su koyvermiş oo:roflol: baktırmak lazım artıkk şartttşutarafagitti

Gayet saf, terbiyeli, iyi niyetli(!) bir kız arkadaşımla; yine aynı
> derecede saf, terbiyeli, iyi niyetli, mülayım bir erkek arkadaşımı
> hayırlara vesile olsun diye Msn'de tanıştırıyorum. Bunlar bir süre
> konuştuktan sonra buluşmaya karar veriyorlar. Akşam heyecanla kız
> arkadaşımı arıyorum önce. "Ee nasıl geçti?" diyorum. Arkadaşım son derece
> sinirli cevap veriyor. "Erkek milleti değil mi, hepsi aynı. Daha bir saat
> geçmeden, tuttu bana 'Sekse düşkün müsün?' diye sordu. Bastım tokadı,
> gittim yanından!" diyor. Şaşkınlıktan dilim tutulmuş bir vaziyette
> kapatıyorum telefonu ve bu sefer diğer arkadaşı arıyorum. "Hayrola, kavga
> etmişsiniz sanırım? Ne iş?" diyorum ve gülmekten elimdeki telefonu düşürten
> cevap geliyor: "Valla hiçbir b.k anlamadım! Kadınlara yaşı sorulmaz falan
> derler ama bu kadarı fazlaydı.
> 'Seksen üçlü müsün?' diye sordum, bastı tokadı, ardına bile bakmadan gitti
> yaa..."
:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Neymiş o anlatsanaaklinialirimsmile

tamam anlatayım....

eşimle ilk tanışmamızın ertesi günü sabah kahvaltısı yapacaktık bizi tanıştıran arkadaşalrın evinde...eşimde onlarda kalmıştı o gece sabahta ben kardeşim gittik...
baktım benimki eli yatkın ya hamur yoğurmuş açmış orta incelikte küçük küçük de kesmiş hamuru yağda kızartacak bende yeni gelmişimm ben yaparım dedim balkona koyduk tüpü yağ tenceresini birer birer atıorum kızartıorumkaydirigubbakcemile3

neyse eşim geldi napıorsun birer birer atıyor musun DEMİŞ ben tabi birer birer sözünü anladım ki BİTANEM atıormusun die anladımmm...ay kalbim küt küt atmaya başladı bu çocuk bana ne dedi die afalladım..

sonra kardeşime arkadaşa söyledimmm şap die kaldık hepimizzzkaydirigubbakcemile3 çünki benim huyum huy değil en ufak şeyden bırakıverirdimm:roflol:

nice sonraa nişanlandıktan sonra sordum ki ben yanlış anlamışımmkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Sağır duymaz uydururmuşsempatiksalakcinni

sorma yaaa ne güldük ne güldükkkkaydirigubbakcemile3 bide eşim o yapıda değil herşeyi yerine göre kullandı nişan olmadan elimi bile tutmadı kaydirigubbakcemile3

sorma yaaa ne güldük ne güldükkkkaydirigubbakcemile3 bide eşim o yapıda değil herşeyi yerine göre kullandı nişan olmadan elimi bile tutmadı kaydirigubbakcemile3

Yaaaaaaakannehir

Şimdi gençler neler yapıyoaklinialirimsmile

Yaaaaaaakannehir

Şimdi gençler neler yapıyoaklinialirimsmile

o yüzden çok rahattım Allah razı olsun ondan hiç korkmazdım o yüzden birde Ailemde tutucuydu içim rahat oldu hep...

kendisi her zaman bana ben amele değilim seni orda burda sıkıştırayım ki derdi kaydirigubbakcemile3

Amelelikle ilgisi yoktur canım ya şimdi burda evlenmeden önce bi şeyler yaşayan arkadaşlarımıza haksızlık etmiyelim..kaydirigubbakcemile3

Akşama da biz iftara gidicez..Ne yaptılar acaba? Karnım acıktı:roflol:

neyse ben çıkıyorum canımm akşam davete gidicez ondan öncede bir yere uğrayacakmışız sana hayırlı iftarlar kandilin mubarek olsun....
artık pc kaldırıyoruz yarın gidince bağlanırım inş. görüşmek üzere.....

benimde acıktı hazırlıklar felan derken başağrımda başladı akşamı iple çekiormmmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…