Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyidir
kontorlde suyum azalmış biraz dr dikkat edelim dedi bayramını yap 18inde gel dedi canım sıkıldı tabi suyu artır dedi 4 lt içiyorum umarım faydası olur dr biraz zayıf ded, 2300gr çıktı oğlum üzüldüm ama int normal değerlerde görünüyor

Su niye azalır emel? Zayıf olsun bi şey olmaz..Doğunca kilo alır annesi..:ecrin_bebek:Ben 2 kilo doğmuşumakannehirAma erken doğmuşum tabi..

bilmiyorum inanki herşeyden olabilir
çok ağladım kayınvalidemlerde onlar görmedi ama gece uyuyyamadım çok dua ettim oğluma bişey olmasın diye
kilosunu dert etmiyorum zaten kilo alır da suyu işte canımı sıkıyor erken de doğurabilirim yani cumartesi günkü kontrole bağlı işte

Allah korusun ya..Üzme kendini..Bol bol su iç dinlen canım..Üzülürsen asıl o zaman erken doğum yaparsın..Allah korusuuuunnnn..Bi şey olmaz Erene merak etme..Rahat ol biraz..:teselli:

kızlar ben çıkıyım yorgunum biraz yarın görüşürüz akşama kadar burdayım heheheheheh

35 haftalık olmuş zaten bi 3 haftan kaldı galiba..Eren sıksın dişini biraz söyleeyvahedigeldismile

slm kızlar emelcim dinlen canım biraz kendinide üzme erene hiçbirşeycik olmıycak merak etme sağ salim doğdu müjdesinide alıcaz senden inşallah aminnnnnnnnn :Saruboceq:

yaw klavyem kafayı yedi aralık tuşuna basıyorum aralık vermesi gerekirken yazdıklarımı siliyorakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…