Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Şimdi eşimin kuzeni aradı..Bize gelceklermiş..Eşimin evde olmadığını söyledim..Bütün bayram aklınız nerdeydialsanaalsanasmile

Akşama 12 dev adamın maçı varken benimkini evde bulamayacaklarını bilmiyolar sanki..Gelin dememi beklediler demedim..Evde yok dedim..:1closedeyes:

kuzeni de biz gelecektik diyecek akıllı insanlar hem gelmeyecekler hem de gelecektik yoktunuz oldu
eşinin böyle zamalnlarda çalıştığını biliyoerlardır biz bile biliyoruz
onlar bilerek yaptılar ,
tabiki gelin demeyeceksin gelselerdi maç var bi de havada misafir havası değil zaten

Gezmek için kapı arıyolar ya emel..Hiç misafir ağırlayacak durumda değilim valla..Milli takımın futbol maçı varken de iftara çağırmışlardı bizi şaka gibiler ya..akannehir

eşinin böyle zamanlarda çalıştığını bilmiyorlar mı diye yazmaya çalıştım

Biliyolar bilmezler mi onlar böyle ya..Eşim evde yokken ararlar size gelip maç izleyelim derler..Söylerim ya size hep maç izlemeye geliyolar diye..akannehir

ay ben utanırım be eşi yok evde neişim var derim erkek olsam
madem maçı seviyorlar alsınlar evlerine ligtv olsun bitsin

hiç sevmem böyle şeyleri ne kadar yakın olsam da karşımdakiyle

Yok yok ne utanması..Eşim evde yokken daha rahat ediyolar..kaydirigubbakcemile3

Kardeşi sayılır..Ben de severim onları karısını falan iyi de anlaşırız..Ama benimde bi günüm bi günüme uymuyo işte..Şimdi de üzüldüm gelin demediğim için..:kedi:

Yani eşim onların çocuklarına sinir oluyo çok bağırıyo çağırıyo onun için eşim yokken daha rahatlarkaydirigubbakcemile3

maçın olmadığıgün çağır şimdi maça konsantre olmamazsın

Tabi dimi bana da ihtiyaçları var..:roflol:

Çok güzel rakip takım kuruturumaklinialirimsmile

Dün akşam eşim başka bi maçtaydı..12 dev adamı izleyemedi..Bi ara sırbistan ne atsa giriyodu..Eşimi aradım..Olmuyo olmuyo olmuyo çok güçlüler dedim..Sırbistan o dakikadan itibaren dağıldı biz maçı kazandık..Yani benimde emeğim var bu işte:roflol:

totem yapalım amerikanın hiçbir serbest atışı girmesin

bugün de maç başlar başlamaz de olmuyor olmuyor olmuyor de işi garantiye alalım
totemimiz bu olsun olmuyor

totem yapalım amerikanın hiçbir serbest atışı girmesin

bugün de maç başlar başlamaz de olmuyor olmuyor olmuyor de işi garantiye alalım
totemimiz bu olsun olmuyor

Sana söyliyim eşime söyleyemem bu akşamsempatiksalakcinni

Forma almış onu giycem de büyük geliyo kendine göre almışakannehir

daha güzel ben büyük forma severim heheheh çok fentezik olur heeee hele kazanırsakkk bence çok güzel olur :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…