Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben ezeli geçen sezon son bölümlerine yakın bıraktım izlemiyorum :bbo: bunalıorum hep üzüntü sıkıntı vs....

daha çok komik dizilere bakmaya çalışıyorum psikolojim bozuluoo:1shok:

Yok ya o kadar üzüntü sıkıntı yok..Daha çok bol bol intikam varaklinialirimsmile

İnsanların yaptıklarının cezasını çekmesini izlemek bana zevk veriyoaklinialirimsmile

Yok ya o kadar üzüntü sıkıntı yok..Daha çok bol bol intikam varaklinialirimsmile

İnsanların yaptıklarının cezasını çekmesini izlemek bana zevk veriyoaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 ben seyrederken kendimi kaptırdığım için adeta yaşıorum diziyi :roflol: o yüzden uzak duruooruuummmakannehir

kaydirigubbakcemile3 ben seyrederken kendimi kaptırdığım için adeta yaşıorum diziyi :roflol: o yüzden uzak duruooruuummmakannehir

Benim annem öyledir kaptırır kendini bi de kavga eder dizideki kötü karakterlerle:roflol:

neden ki? bazen gözler çok yorulunca da baş ağrısı yapıyor ..

Dün akşam geç yattım..Eşim geç geldi uyuyamadım. Sabahta erken kalktım..mirmirmirmir

Bugün başımın ağrısı hiç geçmedi..:bbo:

Bi de arkadaşım doğum yaptı..Hastaneye gittim..Hastane ortamı beni geriyo..:bbo:

Yarında doktora gitcem onun stresi var.:bbo:

Yani benim başım ağrımasında kimin ağrısın:roflol:

kaydirigubbakcemile3 sen stres topu olmuşsun yavvv:roflol: inş. dr de hayırlı haberle dönersin opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 sen stres topu olmuşsun yavvv:roflol: inş. dr de hayırlı haberle dönersin opuyorumnanaktan

Bi de bugün hava sıcaktı onu unutmuşumkaydirigubbakcemile3

Belki gitmem kaçarım doktordansempatiksalakcinni

aaa burda serindi denize de inemedim bugunnsempatiksalakcinni

hayır doktordan sakın kaçma o kadar tansiyonunu not ettinn git sakınlmaz:

Offf sende mi yaprak biri de bana gitme boşver desin diye bekliyorumsempatiksalakcinni

Yüz bulcam hemen:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…