İyidir canım ezeli seyrediyorum:asigim:
ben ezeli geçen sezon son bölümlerine yakın bıraktım izlemiyorum :bbo: bunalıorum hep üzüntü sıkıntı vs....
daha çok komik dizilere bakmaya çalışıyorum psikolojim bozuluoo:1shok:
Yok ya o kadar üzüntü sıkıntı yok..Daha çok bol bol intikam varaklinialirimsmile
İnsanların yaptıklarının cezasını çekmesini izlemek bana zevk veriyoaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 ben seyrederken kendimi kaptırdığım için adeta yaşıorum diziyi :roflol: o yüzden uzak duruooruuummmakannehir
Benim annem öyledir kaptırır kendini bi de kavga eder dizideki kötü karakterlerle:roflol:
Hiç seyretmedim onu..
Başım ağrıyo
neden ki? bazen gözler çok yorulunca da baş ağrısı yapıyor ..
Dün akşam geç yattım..Eşim geç geldi uyuyamadım. Sabahta erken kalktım..mirmirmirmir
Bugün başımın ağrısı hiç geçmedi..:bbo:
Bi de arkadaşım doğum yaptı..Hastaneye gittim..Hastane ortamı beni geriyo..:bbo:
Yarında doktora gitcem onun stresi var.:bbo:
Yani benim başım ağrımasında kimin ağrısın:roflol:
kaydirigubbakcemile3 sen stres topu olmuşsun yavvv:roflol: inş. dr de hayırlı haberle dönersin opuyorumnanaktan
Bi de bugün hava sıcaktı onu unutmuşumkaydirigubbakcemile3
Belki gitmem kaçarım doktordansempatiksalakcinni
aaa burda serindi denize de inemedim bugunnsempatiksalakcinni
hayır doktordan sakın kaçma o kadar tansiyonunu not ettinn git sakınlmaz:
Offf sende mi yaprak biri de bana gitme boşver desin diye bekliyorumsempatiksalakcinni
Yüz bulcam hemen:roflol:
o yüzden yüz vermiorummlmaz: herkes senin iyiliğini düşünüookaydirigubbakcemile3
Tamam gitcem..mafoldumben
Eşimde diyo hiç laf dinlemiyosun.
benimkide öyle der banakaydirigubbakcemile3 söz dinler gibi yapıosun bildiğini okuyorsun der :roflol:
Ben söz dinler gibi de yapmıyorum..:kedi:Onun için ayağıma resmen pranga taktı..:kedi:
eee öyle yaparsan göze batarsınnkaydirigubbakcemile3 :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?