Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

herkese selamlar kızlarr opuyorumnanaktan
özledim sizleri yakında dönücem inşallah şu yoğunluktan bi çıkabilsem akannehir

Dünürüm hoşgeldiŞeniz

Geçmiş olsun..Su basmış eviohaoldumsmile
hadi nerdesiniz ama ya ,dünürüm hastanede heralde
Evet canım doktordaydım..Sonra hediye almaya gittik..
ömür nerdekii kocasımı iiznliydi bugunkaydirigubbakcemile3
Evet doktordan kaçmıyım diye başımda bekliyo:umursamaz:
aslı şimdi dr gidiyorum kızlara söylersin duruma göre ya eve ya hastaneye dua edin bana
Ay yüreğimemi indircen sen benim..Doktor üzülme sinirlenme dedi bana bi günde bu kadar stres yeter..Nasıl haber alcaz bi şimdi senden ya..
herkese selamlar kızlarr opuyorumnanaktan
özledim sizleri yakında dönücem inşallah şu yoğunluktan bi çıkabilsem akannehir

Selam canım..opuyorumnanaktan

iyi geçti dünürüm ,dinlendim valla

sonu kötü oldu ama

bi de yukardakilerden su akıyo banyoya akannehir

sen nasıl oldun? tansiyonun normal mi?

aslıcık sen napıyosun? nasıldı tatil?

emel naptı acaba ,korkuttu bizi ya

Olsun o düzelir dünürüm..Ev sahibine söyleyin yukardakilerden su akıyo diyeboshayallersmile

Ben iyiyim..Tansiyonum normaldi zaten..Doktora listemi gösterdim..Bi şey yok normal dedi..Sinirlenme üzülme dedi bana ondan çıkıyodur dedi..boshayallersmileKalp çarpıntısıda sinirseldir dedi..Ama bi kardiyoloğa git dedi..Tabi gitmiycem..eyvahedigeldismile

Emelden nasıl haber alcaz bakalım..Keşke telefon bıraksaydı..boshayallersmileAramazdık ama bi mesaj çekerdik..Eşi kızarmıydı bize acabaeyvahedigeldismile

kayınvalidemle görümcem iki tane cicili bicili aklinialirimsmile gecelik almışlar dünürüm

eşime dedim annen mesaj veriyo gelinim bunları giysin çocuk yapın diye :roflol: :roflol:

kayınvalidemle görümcem iki tane cicili bicili aklinialirimsmile gecelik almışlar dünürüm

eşime dedim annen mesaj veriyo gelinim bunları giysin çocuk yapın diye :roflol: :roflol:

Eşin ne diyo peki:roflol:

Valla burda havalar soğudu kapattım ben artık her yerimi bi kaç güne kadar polarlarımıda giyerim..:roflol:

Valla burda havalar soğudu kapattım ben artık her yerimi bi kaç güne kadar polarlarımıda giyerim..:roflol:

adam 2 gün şortla gördü ya hemen kapat heryerini :mymeka:

donmuşum bende sabaha karşı ,pikeleri kaldırcam bugün battaniyeyi çıkarcam çok üşüdüm

halıları yıkamaya vercem ,biraz daha serinlesin diyodum ama böyle olunca vermek zorunda kaldım

hazır onları kaldırmışken perdelerimi de yıkarım ,kış temizliğim aradan çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…