Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ne olduki ömür
ben de acıkmıştım komşum kısır yapmış biraz yediim fazla yemeyeyim eşimle de yiyecem daha
hehehehehe

Ay ne zamandır kısır yemiyorum dur bende yapayım

dünürüm bunu okuyunca kesin o da yapar:roflol:

Noldu canım bi şey mi dedi doktor:teselli:

yok canım eski günlerim aklıma geldi hamileyken gitmiştim yanına ilk o keseyi kalp atışını vs gördü kürtajımıda o yaptı çookk iyi bi bayan yaşıda çok genç ve bana hep destek oldu arkadaşım o bile çok üzülmüştü hastaneden ayrıldığını öğrrendm aradım bugün halini sormak için eskişehire ataması yapılmış:1shok: dedimki hastanedeki herkes sizi özlemiş güldü ve adımı söyler söylemez beni tanıdı çok özledim onu çokksenağlama

Eskişehire git sende yanınakaydirigubbakcemile3

Doktorları sevmiyorum:dilcikar:

yakın olsa giderim valla çok iyi bi insan çokk çatala yatıp kalkarken bile elimi tutuyordu dikkat et canım diye hayatımda böyle bi dr görmedim belkide yeni doktor henüz hevesli :roflol:

Iyyy çatal:bbo:

Genç olduğu içindir yaşlanınca değişir

5 tane fermuarlı yeri var hehehe bi de içinde bölmeler var
yani bayıla bayıla almadımçünkü çok değişik bişey yapmıyorllar hep aynı bari bol cebi olsun dedim

benim dr ultrasyon jeli var ya onu siliyor hep yaaa alem adam sonra hemşireye bırakıyor benim dr 50sinde falandır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…