Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benimkide bi kere çocuk yapmaya ikna ettiğim zaman ya kız olurda bi adamın peşinden giderse diyip vazgeçmişti..

offf aynı dert bendede var herşeyden korkuyorum kuştan değil sadece karanlıktan rüyalardan böceklerden arıdan vs vs allahtan eşim bana şart koşmadı sempatiksalakcinni

offf aynı dert bendede var herşeyden korkuyorum kuştan değil sadece karanlıktan rüyalardan böceklerden arıdan vs vs allahtan eşim bana şart koşmadı sempatiksalakcinni

ben şart felan dinlemem kaydirigubbakcemile3 bir toparlanayım bazı sağlık durumlarım var kış ortası gibi düşünüoruz saten bebeği kaydirigubbakcemile3 inş..

İş erkekte bitiyoaklinialirimsmile

bu yaşa geldik daha mı beklicez kaydirigubbakcemile3 artık bebeklerimiz bize dede nine dicekler az kaldı :roflol:

bencede dinleme canım bu veletlerin nezaman geleceği belli olmuyorr inş düşündüğün ay hamile kalırsın

bende öyle telkinde bulunuyorum eşime ha deyince hamile kalınmıyor bazen ona göre diyorum kaydirigubbakcemile3

Çocuklar duymasında da haluk 3. çocuğu istiyo:roflol:

gitmeden önce vardı bi de gelince kaç makine yıkadım dünya kadar

çok üzüldüm adama yaprak

herkes keyfinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…