çocuk korkak büyürmüş olurmuş o yüzden :roflol:
Ay bu erkekler ne ilginç bahaneler buluyolar yabenneyaptımki
ömür aklıma ne geldii kaydirigubbakcemile3
dün eşimde bana bu korkularını yenmedikce çocuk istemiyorum dedi kaydirigubbakcemile3:roflol:
korkuları sayıyorum : kedi köpek kuş böcek vs. karanlık aniden sıçramak bir ses duyduğumda vs. örnekler çoğaltılabilir :roflol::roflol:
Benimkide bi kere çocuk yapmaya ikna ettiğim zaman ya kız olurda bi adamın peşinden giderse diyip vazgeçmişti..
Benimkide bi kere çocuk yapmaya ikna ettiğim zaman ya kız olurda bi adamın peşinden giderse diyip vazgeçmişti..
kaçınılmaz sonn :roflol:
offf aynı dert bendede var herşeyden korkuyorum kuştan değil sadece karanlıktan rüyalardan böceklerden arıdan vs vs allahtan eşim bana şart koşmadı sempatiksalakcinni
ben şart felan dinlemem kaydirigubbakcemile3 bir toparlanayım bazı sağlık durumlarım var kış ortası gibi düşünüoruz saten bebeği kaydirigubbakcemile3 inş..
ben şart felan dinlemem kaydirigubbakcemile3 bir toparlanayım bazı sağlık durumlarım var kış ortası gibi düşünüoruz saten bebeği kaydirigubbakcemile3 inş..
İş erkekte bitiyoaklinialirimsmile
bencede dinleme canım bu veletlerin nezaman geleceği belli olmuyorr inş düşündüğün ay hamile kalırsın
Çocuklar duymasında da haluk 3. çocuğu istiyo:roflol:
ütü yapıyorumakannehir
ütü yapıyorumakannehir
Kolay gelsin dünürüm..Benimde ütüm var..Canım yapmak istemiyo..Yarın temizlikçiye mi yaptırsam acabafisfisfis
yaparsa iyi temizlikcin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?