Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bende çok ağlamıştım...Onun için döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok

ömrümü tükettin diyorum bazen eşime kaydirigubbakcemile3

seninle tanıştığımda daha 18dim kandırdın beni diyorum :roflol:

çok ağladım bende ,eşim kızardı gözyaşların hazırda bekliyo zaten diye

ekşın olmuş galiba ne olmuş bilmiyorum :sm_confused: :sm_confused:

Ben bu konuyu takip ediyodum..Kız için para topluyolardı..Eşya gönderiyolardı..Sonra bu kız özel hastanede doğum yapamıycam diye dert yanmaya başladı..Aynı zamanda bi kızda özelde yapsın diye para toplamaya çalışıyo destek veriyo falan..Ben burda bi tuhaflık olduğunu hissettim..Sonra kazen geldi oraya biliyomusunuz hazin sonlarla melinday aynı kişi dedi..Dolandırıldınız üstüne su için dedi..ohaoldumsmile

Benimde öyle ya hazırda bekler gözyaşlarım..Ufacık bi şey desin süzülü verir hemen..Kıyamazda sonra bana..En büyük silahımdıraklinialirimsmile

özel hastanede doğum yapması için para mı topluyolardı ohaoldumsmile insanlarımızda bi alem yani

gerçekte tanıdığın insana güvenemiyosun ki nasıl netten tanıdığın insana para gönderirsin

özel hastanede doğum yapması için para mı topluyolardı ohaoldumsmile insanlarımızda bi alem yani

gerçekte tanıdığın insana güvenemiyosun ki nasıl netten tanıdığın insana para gönderirsin

İnsanların iyi niyetini suistimal ettiler işte..Meldoşun dediği gibi çete gibilermiş..

İnsanların iyi niyetini suistimal ettiler işte..Meldoşun dediği gibi çete gibilermiş..

iyi niyet göstermemek lazım ,başımıza daha yeni böyle bi olay geldi işyerinde o yüzden aptal yerine konmuş hissettim bende kendimi ,iyilik yap kötülük bul

iyi niyet göstermemek lazım ,başımıza daha yeni böyle bi olay geldi işyerinde o yüzden aptal yerine konmuş hissettim bende kendimi ,iyilik yap kötülük bul

Bana da çok yaparlar onu ya..Benim bu merhametimi çok kullanır insanlar..boshayallersmile

Kahve yaptım dünürüm gel içelim..

Kocamı da gönderdim..

biz de bayram çikolatası alıyoruz 1'er kg hediye

birini annemlere götürdüm ,biri evde ,gelip geçtikçe atıştırıyorum kötü oluyo

ilk sabah diye bir konu var biri yazmış canınız çok acıcak ,ertesi gün oturamıcaksınız ağrıdan diye akannehir

Benimde elimin altında çikolata oldu mu çok yiyorum..

gördüm dünürüm kaydirigubbakcemile3

aslıyı korkutuyoduk hani öyle bir yorum yapmış kadın :roflol:

gördüm dünürüm kaydirigubbakcemile3

aslıyı korkutuyoduk hani öyle bir yorum yapmış kadın :roflol:

Heee aynı valla..Ama o topiğede yazılır mı? Biz geyik yapıyoduk..:roflol:

Kadın muhtemelen eşi tarafından tecavüze uğramış..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…