Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

KALDIGIM SEHırden uzaklasmayı cok sevıyorum yaaa bak yine gidesım geldi cok gelıyo bu da:roflol::roflol:

Ben de çok severim uzaklaşmayıdelikafaduldenBütün ülkeyi gezdik hemen hemen Konya hariç-tatlicadiarzu-

ben adanayı adanada künefeyi hatayda büryanı siirtte kaburga dolmasını mardinde kahvaltıyı van da urfayı urfada aklıma bunlar geldiii

Ben de çok severim uzaklaşmayıdelikafaduldenBütün ülkeyi gezdik hemen hemen Konya hariç-tatlicadiarzu-

man goca gonya eksık klmasın burayada gel ömürrrsırnaşık şey

ben adanayı adanada künefeyi hatayda büryanı siirtte kaburga dolmasını mardinde kahvaltıyı van da urfayı urfada aklıma bunlar geldiii

:roflol::roflol:baska yokmu emelll:roflol:bide actım hepsınden canım cekticokacimcoook

eskiden temizlik için geliyolardı dünürüm şimdi 4200 sayfayı geçtik geken giden yok

emelişko hoşgeldin nbr?

afiyet olsun hiçbirini yerinde yemedim valla

marmara ve ege bölgesinden dışarı çıkmadım kaydirigubbakcemile3

sadece uçakla karadenizin üzerinden geçtim sayılır mı :roflol:

Bütün yöresel yemeklerden tattım..aklinialirimsmile

ben farklı lezzetlere açık bir insan değilim ,hemen herşeyden midem bulanıyor

yemeğin görüntüsü bile karışık olmucak ,yiyemem öyle

menemen ,keşkek vs. gibi :bbo:

Ben illa tadına bakıcam.Beğenirsem devam ederim..

Urfaya gittiğimizde bize sıra gecesi yapmışlardı..Orda mırra mıdır nedir ikram ediyolar...Ama herkes aynı fincandan içiyodu içmedim..:bbo:Bi onun tadına bakmadım..:roflol:

sayılmaz elifçim

iyiyim canım ne olsun şifoniyer geldi ama adamlar çekmeceleri ters yapmışlar büyük çekmece yukarda küçükler aşağı da götürdüler düzeltip getirecekler ocaman bişey olmuş devasa artık şifniyer mi dolap mı bilemicem
dünürüm kadın hala çooooook acıdığını anlatıyor ,üstüne oturamamış ertesi gün

kim yaa ne olmuş

aaaa bize ayrı bardaklarda vermişlerdi mırrayı çok acı neskafe gibi tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…