anladınız siz onuuu editte yok yazamıyommmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:Zorla derken nasıl yani emel dünürüme söylede yapsınkaydirigubbakcemile3
bu emel var ya bu emel... dedim :roflol: :roflol:
neyse kızlar ben kaçtım bişeyi yanlış yapmışım düzelteyim eyvahedigeldismile
akşam görüşürüz
YUMURTLAMA DÖNEMİbilmiyorumkismile
evet
ömür ya bu aslı bilmiyor yumurtlamayı yaaaa
boşver evlenince öğrenirsin
kadınların en doğurgan günleri demek kısaca aslıcım sana erken yani evlenince lazımmmm
evet
ömür ya bu aslı bilmiyor yumurtlamayı yaaaa
boşver evlenince öğrenirsin
kadınların en doğurgan günleri demek kısaca aslıcım sana erken yani evlenince lazımmmm
gel aslıcım yamacıma
bak yavrum bir kadın her ay adet oluyor ya bunu belli bir döneminde akıntı değişir beyazken su gibi olur yumurta akı kıvamında akıntı olur o akıntı yumurtamızın çatladığını gösterir yani o zamanda ilişki olursa bebek olma olasığı artıyor sonra vakıntı yine değişir ve eski hal,ne diöner yani yumurtlama bitmiştir yumurta akı kıvamındak, akıntıdan 14 gün sonra adet oluruz
herkesin yumurtlaması farklıdır mesela ben 30 günde bir adet olurdum 16.gün yumurta akıntıyı görürdüm 14 ekleyince gün olarak adet olurdum kim daha geç kimi daha erken görür akıntıyı hep farkedemezsin zaten
nasılım ömür
KIZLAR adetıme 8 gün var erkenden gögüslerım acımaya basladı yaabilmiyorumkismile
neden acıyor bakimm hııııııı yoksa damadı yanıınan mı oturtun yaramaz kaydirigubbakcemileKIZLAR adetıme 8 gün var erkenden gögüslerım acımaya basladı yaabilmiyorumkismile
BİDE BEN 24-25 GÜNE Bİ ADET OLUYOM BAZEN 23 EBİLE DÜŞÜYOOOohaoldumsmile
Hamilemisin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?