Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bu dönemde Akrep, Yengeç ve Balık burçları çok şanslı olacak. Fakat bu burçların dışındakilerde büyük gerginlikler bekleniyor. Eğer hamle yapmak istiyorsanız, iş konusunda yatırım yapmak, denemeyin. Bu dönemi atlatın öyle adım atın. Ateş grubu (Koç, Aslan ve Yay) çok dikkat etmeli. Kararsız bir dönem geçirecekler. İkili ilişkilerde karşınızdaki insanlarla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirler. "Bu bana karşı ciddi mi, benimle dalga mı geçiyor?" şeklinde düşüncelere kapılabilirler. Toprak grubu da (Boğa, Başak ve Oğlak burçları) çok dikkatli olmalı. Bu aralar boşanmalarda patlama olabilir.

eşim yengeç ama ben boğa ohaoldumsmile

Ben yay eşim balık..

Özellikle su ve ateş grubu arasında şiddetli tartışmalar yaşanacak. Bu dönemde anlaşamayacaklar, maddi ya da manevi olarak birbirlerini tatmin edemeyecekler.

Son düzenleme:
Bi arkadaşlarımız var ya dünürüm hani onun eşide bebeği istemiyodu..O aradı az önce pazartesi bi delilik yapmıycan dimi söz ver bana diyo:çok üzgünüm:

ben yapmıcağına inanıyorum olumunekankayizsmile

sen böyle bişeyi yapamazsın :gitme:

bu dünyada senden daha önemli kimse yok

öyle düşün öyle karar ver

şuanı değil geleceği düşün

eşini dinledikten sonra neler olcak

bu dünyada senden daha önemli kimse yok

öyle düşün öyle karar ver

şuanı değil geleceği düşün

eşini dinledikten sonra neler olcak

Eşimi dinledikten sonra ne olacağınıda düşündüm ben..

Nolucak kendimden de ondan da nefret etcem hiç bi şey eskisi gibi olmuycak..

ben ya da bir başkası söz hakkına sahip değiliz bu konuda tabiki

sadece ve sadece senin kararın

karnında taşıcak ,emziricek ,besleyip büyütücek olan sensin

En kötüsüde ne biliyomusun şu an ne düşündüğünü hiç bilmiyorum..Hiç bi şey söylemiyo bu konu hakkında..

belirsizlik daha zor

geçen sefer hamile kaldığında nasıl kabullenmişti

Geçen sefer test yaptıktan 1 hafta sonra düşmüştü bebek..

O bir hafta içinde de aldıralım dememişti ama yine de eziyetleri had safhadaydı yani..

O zaman isteyerek yapmıştık şimdi çok ara oldu olmayacağını kabullenmiş hayal kırıklığı yaşıyo heralde şu anda..

O zaman isteyerek yaptığımız için beklenen bi şeydi çok şok olmadı..Gözün aydın demişti ya bana:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…