Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Buz gibieyvahedigeldismile

Yıldırmaya çalışıyoeyvahedigeldismile

slm tatlı hamilemiz.nasılsın bakalım kendinize iyi bakıyosundur umarım.pazartesi için çok heyecanlıyımm..sana dua ediyorum durmadan.canım sana şeyi soracaktım.senin kayınvalide falan yok mu.büüyükler pek tanımıyorum ya sizi.varsa onların bakışı nasıl yada haberleri var mı?eltinden sözetmiştin kimin tarafında.bebek olsun tabi diyolar mı.kızsınlar accık kocana.yoksa ben gelecem vallaklava:

simgeye bebekten mesaj geliyo ya

mesajım geldi dedi ya:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Benim adamda çok güldü simgeye

Ya bu hamileler böyle salak mı oluyo diye düşünüyodur ya da bayağı sevimli oluyo diye:roflol:

Selam canımŞeniz

Kayınvaldem kayınpederim yok canım..Eltim var o da anne gibi bayağı büyük bizden ama söz geçiremiyolar ki..Onlarada kızıyo..eyvahedigeldismile

Şu anda pazartesiyi beklemekten başka bi şey yapamıyorum..Yarın son bi kez konuşmayı deniycem..

Allah yardımcın olsun tatlımm..hakkında herşeyin hayırlısı olsunn..iyi geceler

uykum geldi:ecrin_bebek:

Hadi yatalım..Benimkinin niyeti yok ama ben yatıyım..

İyi geceler dünürüm..

Seninle artık pazartesi görüşürüz heralde..

Ben doktordan geldikten sonra girerim buraya..:a015:

iyi geceler dünürüm

öptüm seni

en doğrusunu yapıcağına inanıyorumolumunekankayizsmile

ilk günaydın benden
ömürcüm her gece dua ediyorum dualarımın arkasından bebişin senle kalsın diyeee umarım dualarım cevapsız kalmaz canım arkadaşım pazartesiyi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…