Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canımmmm nasıl mutlu oldum anlatamam.bak kıyamadı gördün mü?sonradan o kadar utanacak kii.bunun suçluluk duygusuyla dahada bi sevecek bence...artık sende dikkat et kendine...

Eşime karşı savaşı kazandım..

Çok etkili olmayacağını sanıyodum ama bi cümlem geri adım satmasını sağladı..Başardım yani..

:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s. o cümleyi alayım.merak ettim.

Anneme söyledim..Sevindi..Yalnız eşimle aramda olanlardan bahsetmedim..Gerek duymadım..

iyi yapmışsın vereliniortak

Evet onun için söylemedim..Arada yine olan bana olur..

Ama yani eşim resmen ömrümü yedi benim kendimi o kadar sıkmışım ki her tarafım ağrıyo:çok üzgünüm:

neyse unut herşeyiii..relaxxxx :dance::dance: dinlen artık

Normalde nazımı çekerde bu durumda sanmıyorum..Çok istekli değil bebeğe karşı:sinifsinif:

o daha sonra sonra olur merak etme..bi kalp atışlarını duysun bakalım..

Bu arada eşimin arkadaşları eşimden bugün yemek istemişler bebek için..Eşim bebek için kadeh kaldıracaksempatiksalakcinni:roflol::roflol:

bak görüyon mu?bi de böbürlenir bugece ooo:roflol::roflol::roflol: istemem yan cebime koyyyy:roflol::roflol:

Dünürüm nerelerdesin?

Evet arkadaşlarının zoruyla işte ne de kutlar ya:dilcikar:

hemde nasıl kutlar.ama sen sorunca amannn işte mecbur falan der.gurur yok mu o gurur

Sağol venüscüm..İkna etmeyi başardım bi şekilde:lepi:

O cümleyi söylemiyim şimdi o çok uzun bi hikaye aslındaboshayallersmile

Kutlamayı yapıyodur heralde bilemiycem..Ya da somurtup oturur..sempatiksalakcinni

Daha şimdiden babasıyla mücadele ediyokaydirigubbakcemile3

babasından daha güçlü bak işte alkisalkisalkis

annesine de güç verdi babasına karşı güçlü olsun diye :CüvCüv:

anneciğine sıkı sıkı tutunup elif tetesinin doğduğu ayda dünyaya merhaba dicek :lepi:

Doğru seninle aynı anda oldu yani kayınvalidesiyle

Benim annemde mayıs doğumlu..

Eşimin mayıs pek işine gelmedi..O mayısta maçlar bitiyo izne çıkıyo ya napıcak bebekle 45 gün:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…