sitede mi ağırlık yada sorun var takılıyor açılmıyor benim sayfam??
Merhaba yaprak naber
hoşgeldın yaprak naber?
Başlamadım:sinifsinif:
Benim pek iştahım yok yani canım bi şeyler yemek istiyo ama yiyemiyorumakannehir
Nasıl yani neden yiyemiyorsunlmaz:
Sanırım sorun senin nette yaprak
Yaprak kardeşin nasıl
nasıl olsun perişan 2 çocukla babamın evinde :Saruboceq: bende evime geldim dün aklım hep onlarda ....bekliyoruz müddet verdik bakalım bol bol dua ediyoruz bizim elimizi kolumuzu bağlayan çocuklar onlar olmasaydı yapacağımızı biliyorduk ama onlar olunca bi ümit sabretmeye çalışıyoruz ama çok zor ....artık çocuk yapmaktan korkuyorum bu yaşadıklarımızdan sonra(((((
Bu erkekler ne istiyolar anlamak imkansızlmaz:
Allah yardımcısı olsun..Çalışıyo mu kardeşin?
kusura bakma net yine gitti girmedi buraya...
hayır çalışmıyor ev hanımıydı ama babamın durumu iyi şükür ama işte böyle çocukları sanki baba evinden getirmişti zamanında şimdi yanında tekrar geri getirdi erkeğin yanına kar kalıor işte başına bırakıp gideceksin ama çocuklara o kıymış sen nasıl kıyabilirsin ki((
Sen evine geldin artık dimi
evet canım dün geldim... ama ev üstüme üstüme gelio devamlı aklım onlarda dua ediyorum...kursumda başlayacak hiç keyfim yok....
takı kursuna yazdırdı eşim evde canım sıkılıo hareket gelsin die ...
perşembe gidicem bakalım tanışma olacakmış ve malz.listesini vereceklermiş hazırlık yapalım die...
Eşin seni kursa mı yazdırdı canın sıkılmasın diye aynı benimkisempatiksalakcinni
Ben gerçi gelemem öyle şeylere sıkıntı gelir bana:bbo:
yaniii o daha istekli davrandı bende istedim değişiklik olsun die aktif çalışma hayatım oldu birden evlenip evde oturunca zor geldi kemiklerim bile iflas etti:)
Çalışmaya alışıksan zor olmuştur tabi..
Amaaan evde sıkıcı işde sıkıcı:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?