Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

manisada yakın elifi de hastaneye yatırır çok geçmeden zaten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

Ben de gelicem o hastaneyesempatiksalakcinni

ara öğün saati olması lazımdı şimdi
ben de hala kahvaltı yapıyorum elifff
manisada yakın elifi de hastaneye yatırır çok geçmeden zaten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

ben sizi ziyarete gelirim eşim de orda olcek yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnn hanımlarrrrr..
Ömürcüm bebek mi geliyor ya sensin demi canımm çok sevindimm senin adına sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :lepi: Şeniz

delirtçek bu adamlar bizi ya

eşinin 40 günü kaldı emel ,40 gün daha sabretsin delirmeden :roflol:

Günaydınnnnn hanımlarrrrr..
Ömürcüm bebek mi geliyor ya sensin demi canımm çok sevindimm senin adına sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :lepi: Şeniz

Günaydın opuyorumnanaktan

Sağol ablamŞenizAmin inş.:Saruboceq:

günaydın ablacım evet bebiş geliyooooo ömüre olumunekankayizsmile

çokk sevindim ya hadi hayırlısı olsun :lepi: günaydınlar canım olumunekankayizsmile

Günaydın opuyorumnanaktan

Sağol ablamŞenizAmin inş.:Saruboceq:

günaydın tatlım çok sevindim senin adına kaç haftalık oldu şimdi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım ben hep ilk doğumda kız diyorum ona göre :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile

heheheheh az kaldı burda bir mağaza var teyze işletiyor
bana dedi ki doğur sonra bana gel sana kırk uçuran verelim dedi o ne dedim gecelikmişşşşş fentezi gecelikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…