Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kızlarrrr ben geldımm nasssınızz bakalımmm emel hala dogurmadınmı kızzz:ecrin_bebek:
yok kız cumaya
bende geldimmmm

08.10.10 saat 6:30da geliyolar eren beyler aslım
bak elif teyzemiz biliyorrr
Havalar nasıl kızlar sizin oralarda ay dondum ben bugün ya
burda sabahları ve geceleri soğuk oluyor ayağımda çorap var
asel ne demek simoş?
bal demek canım arapça bi kelime
- kocacım bak sana ne aldım :roflol:

- manyak mısın sen sempatiksalakcinni

bi de kırmızı kurdele takayım üzerine hediye mahiyetinde :roflol: :roflol:
koptummm
bi de bunların özellikli olanları varmış ya

Eşim arıyo diyo ki yağmur geliyomuş eve git allah allah ya:roflol:
ne düşünceli adam şu eniştee
yerleri siliyodur akannehir
iyi tanıyorsunuz beni valla evi sildimmmm ,
sonra ekşimiş yoğurdum vardı ben çokseverim ama yoğurt bitmeyecek gibi ben de onu çökelek yaptımmmmm
Küçük Sırları izliyormusunuz kızçeler ?Bu küçük sırlardaki etek boyu kışın değişmezse ; bu çocuklar küçük kısırlar olarak devam ederler bak uyarıyorum

ben izliyorum denk gelirsem üama yeni adı iyi olmuş küçük kısırlarrrkaydirigubbakcemile3

Uyumuşumakannehir

Eşim gelmiş masayı hazırlamış yemekleri ısıtmış gelmiş beni uyandırıyo sabah oldu diye ben de gerçekten sabah oldu zannettimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Emelişko geçmiş olsun enişte hastaymış..

Uyumuşumakannehir

Eşim gelmiş masayı hazırlamış yemekleri ısıtmış gelmiş beni uyandırıyo sabah oldu diye ben de gerçekten sabah oldu zannettimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oooo maşallahhhhhhh enişteye
Emelişko geçmiş olsun enişte hastaymış..

evet hasta hem de oğlunun doğumuna 2 gün kala yazık bugün et suyuna çorba yaptım kekik nane çayı yaptım uyudu uyandır bile demediiiiiii:sinifsinif:

Bu sene kış çok kötü geçecekmişeyvahedigeldismile

oooo maşallahhhhhhh enişteye

evet hasta hem de oğlunun doğumuna 2 gün kala yazık bugün et suyuna çorba yaptım kekik nane çayı yaptım uyudu uyandır bile demediiiiiii:sinifsinif:

Hemen iyileşsse bari erenin yanınada yaklaşamıycak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…