Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

fırınınız güzel pişiriyorsa fırında kızartın
fırın fanlı haşlama gibi oluyor ama öyle denicem canı çekti çocuğun bi tarafı şişmesin
Ben de düşünüyodum almayı almasam mı acababilmiyorumkismile

1 saat sürüyor pişmesi
ürünü satın alanlar iade etmeye geliyo başımızı ağırtıyorlar dedi adam uyardı bende vazgeçtimm

1 saatte patates mi pişiriyomuşakannehir

benim fırında fanlı kurutuyor hep yiyecekleri iyi pişirmiyo patates sen o zaman yağda kızartacan artık çünkü fanlıymış seninde

Yağlı kağıtla beraber baharatlayıp fırınlarsan kızartma gibi olmazmı meldoş

1 saatte patates mi pişiriyomuşakannehir
öle özelliği yok dedi üstekki kaşık döndüre dödüre ağır ağır pişiriyor dedi
ocağı kıs 1 kaşık yağ at sürekli kaşıkla çevir aynı olur dedi
bir değil kaç satıcı aynı fikirde geç pişirmeside varr soğudummm
benim fırında fanlı kurutuyor hep yiyecekleri iyi pişirmiyo patates sen o zaman yağda kızartacan artık çünkü fanlıymış seninde

yapmasam mı :sm_confused::sm_confused:

sen daha önce fırında kızarttınmı meldoş eğer kızartıpda pişmediyse yapma daha ben denedim pişmedi daha yapmadım

Yağlı kağıtla beraber baharatlayıp fırınlarsan kızartma gibi olmazmı meldoş
fırın üflüyor kurutuyor haşlama kızartma arası birşey oluyor
nasıl olsun idare ediyor babamlarda şu an....

bakalım msg yazdım yine bağlantı gidecekmiiisempatiksalakcinni

hayırlısı canm
eşyelarını eve getirdiniz değil mi :çok üzgünüm:

melda aynı benim fırın üflüyo işte pervane var sadece patataes değil sebze bile yapamıyorum kurutuyor hep su da koyuyorum mesela yemeğe yine kurutyor bende yapmıyorum hiç hamur işi yapıyorum tek

melda aynı benim fırın üflüyo işte pervane var sadece patataes değil sebze bile yapamıyorum kurutuyor hep su da koyuyorum mesela yemeğe yine kurutyor bende yapmıyorum hiç hamur işi yapıyorum tek

tencerede yapım küp küp doğrayım en iyisi bu cokacimcoook

fırın üflüyor kurutuyor haşlama kızartma arası birşey oluyor

hayırlısı canm
eşyelarını eve getirdiniz değil mi :çok üzgünüm:

eşyalar felan getirilmedi boşanma davası bile açılmadı kafasını toplasın die müddet verildi şu an kimse bilmior tanıdıklardan açık kapı bıraktık sırf çocuklar için beklioruz şimdilik...

Ben de kızartma yapıyorum ama yemez ki benimkifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…