hayırlı cumalar inş. kesilmez yine bağlantı brayla..
teşekkurler kızlar...
kurstan geldim sırlsıklam su olduk eşimle minubusle gittik yolu öğreneyim die :) şemsiyede almamışım iliğimize kadar ıslandık eşimden de fırça yedim bir sürüsempatiksalakcinni süsün bozuluyor die eline bişey almıorsun dediisempatiksalakcinni
Şemsiyesiz mi çıktın daha çok süsün bozulmuşturakannehir
Hiç ıslanmayı sevmem ben kedi gibiyimdirkafamçokkarıştı
evet...eşimle romantik yürüyüş oldu ama ne yürüyüş kaydirigubbakcemile3 evden çıkarken bişey yoktu kurstaykn oldu ne oldursa sempatiksalakcinni
Romantizme baksempatiksalakcinni
fenamı ömür boyu konuşacağımız bir anımız oldu kaydirigubbakcemile3
Daha ne anılarınız olur merak etmeyerimseniben
Geçen gün bizim kebapçıya yolda rastadık doktordan gelirken önümüzde motoruyla ilerliyodu..Eşimde yol versin diye kornaya bastı..Bu arada kırmızı ışıkta yanyana geldik adamla:roflol:Adam eşime diyo ki buyrun dükkana yemek ısmarlıyım size:roflol:eşimde dedi ki yok biz tokuz teşekkür ederiz...Sonra camı kapattı diyo ki eşim manyak mıdır nedir şeytan diyo sıkıştır şimdi şunu şuraya:roflol:
hayırlı cumalar inş. kesilmez yine bağlantı brayla..
teşekkurler kızlar...
kurstan geldim sırlsıklam su olduk eşimle minubusle gittik yolu öğreneyim die :) şemsiyede almamışım iliğimize kadar ıslandık eşimden de fırça yedim bir sürüsempatiksalakcinni süsün bozuluyor die eline bişey almıorsun dediisempatiksalakcinni
hayırlı cumalar kızlarrr.tüm dualarımız kabul olur inş.
loveliden haber bekliyorum.naptı acaba eren şimdi kolları arasındaırrr :)))))
Sana da hayırlı cumalar canım..hayırlı cumalar kızlarrr.tüm dualarımız kabul olur inş.
loveliden haber bekliyorum.naptı acaba eren şimdi kolları arasındaırrr :)))))
Ay ona çok kötü taktı adamda ikide bi karşımıza çıkıyo:umursamaz:takmış kebapçıya :roflol: adam da kaşınıyo başına gelicekleri bilmeden sempatiksalakcinni
hayırlı cumalar canım
benimki de iki kişi aynı şemsiyeyi taşımaktan nefret eder
tek şemsiyemiz varsa bana verir ,kendi ıslanır sempatiksalakcinni
yok gelmedi:Saruboceq:Meldoş nerelerde geziyosun kız?
Noldu tartakladığın çocuğun annesi geldi mi kapına
Efendim meldoş boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?