taze fasulye pilav turşu salata
ikiz olsun diye bekliyoz biz kocamla :roflol:
tamam oğlumu beslerim, kıza yemek vermem :roflol:
amin inşallah
turşuyu köfteyi herşeyi annen yapıor şanslısın delikafaduldendelikafaduldenAnnem köfte yapcak dünürümkaydirigubbakcemile3
ben dun kurufasulye ve bulgur yaptım onları yiyeceğiz...bu arada kuruyu çok güzel yaparımkaydirigubbakcemile3 pirinç pilavı pek yemioruz bulgur hem lifli hemde hafif die tercih edioruz..
Annem köfte yapcak dünürümkaydirigubbakcemile3
taze fasulye pilav turşu salata
Annem köfte yapcak dünürümkaydirigubbakcemile3
ben dun kurufasulye ve bulgur yaptım onları yiyeceğiz...bu arada kuruyu çok güzel yaparımkaydirigubbakcemile3 pirinç pilavı pek yemioruz bulgur hem lifli hemde hafif die tercih edioruz..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende acıktım yaaturşuyu köfteyi herşeyi annen yapıor şanslısın delikafaduldendelikafadulden
bende kuru yapcaktım evde taze vardı yapım dedim bende güzel yaparımmmbulgurda bana dokunur makarnaya bayılırım makarnada yakışır yanına cokacimcoook
ağzımın suları klavyeyi ıslattığı andır:roflol::roflol:
turşuyu köfteyi herşeyi annen yapıor şanslısın delikafaduldendelikafadulden
bende kuru yapcaktım evde taze vardı yapım dedim bende güzel yaparımmmbulgurda bana dokunur makarnaya bayılırım makarnada yakışır yanına cokacimcoook
ağzımın suları klavyeyi ıslattığı andır:roflol::roflol:
sabahtan yapmıyormuusn yemeklerini mesela fasulyeyi daha lezzetlenir akşama kadar...
annen mi var sende??
bizde köfte yapılacaksa 2 gun öncesinden yoğrulur soğansız olarak buzdolabında bekletilir eşimin elleriyle hazırlanır ben karışmam sempatiksalakcinni mesela şu anda bekleyen var yarın içinkaydirigubbakcemile3
tam kaynana ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
sabahtan yapmıyormuusn yemeklerini mesela fasulyeyi daha lezzetlenir akşama kadar...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende acıktım yaa
ben her yemeği sıcak sıcak severimmm cokacimcoookcokacimcoook
ben her yemeği sıcak sıcak severimmm cokacimcoookcokacimcoook
cokacimcoookcokacimcoookannen mi var sende??
bizde köfte yapılacaksa 2 gun öncesinden yoğrulur soğansız olarak buzdolabında bekletilir eşimin elleriyle hazırlanır ben karışmam sempatiksalakcinni mesela şu anda bekleyen var yarın içinkaydirigubbakcemile3
senin işin zorrrrr:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:taze fasulye yapsam kocam beni keser sempatiksalakcinni
köfte daha dün akşam bitti
kurufasulye ya da nohut her pazartesi yiyoruz işte evde yapmam o yüzden
bulgur pilavını da pek sevmezdim zaten ,burda yemekten gına geldi sempatiksalakcinni
dün eşimin kuzeninin sorduğu yemekleri yapayım en iyisi mercimek çorbası ve sarımsaklı yoğurtlu havuç kızartması kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Canımın her şeyi istediği günler ne kadar gerilerde kaldıakannehirhiç bi şey yemek istemiyorumakannehir
Şimdi ben yapsam annem beğenmiycek en iyisi o yapsın:dilcikar:
Biz de soğuk yemiyoruz meldoş ısıtıp yiyoruzkaydirigubbakcemile3
taze fasulye yapsam kocam beni keser sempatiksalakcinni
köfte daha dün akşam bitti
kurufasulye ya da nohut her pazartesi yiyoruz işte evde yapmam o yüzden
bulgur pilavını da pek sevmezdim zaten ,burda yemekten gına geldi sempatiksalakcinni
dün eşimin kuzeninin sorduğu yemekleri yapayım en iyisi mercimek çorbası ve sarımsaklı yoğurtlu havuç kızartması kaydirigubbakcemile3
İşime geliyo meldoş canım bi şey yapmak istemiyo depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?