Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

esra erol ,su gibi ,zuhal..

gündüz başka şey olmuyo mu tv'de kaydirigubbakcemile3

Var da bunları seyrediyoruz..Eşim bazen akşamları geldiğinde neler oluyo esra erolda sen onları anlat bana diye dalga geçiyo:dilcikar:

Var da bunları seyrediyoruz..Eşim bazen akşamları geldiğinde neler oluyo esra erolda sen onları anlat bana diye dalga geçiyo:dilcikar:
ayyyy eşim böle şeylere çok kızıyor asla sormazda baktırmazda ben sessiz sessiz bakıorum hele mügeye ateş puskuruyor baktırmıyor hatta böle şeyleri seyrede seyrede başınıza gelio dedii(((( beyin gücü çekermişşşsempatiksalakcinni

ben geldim yemeği yaptımm sositosositosositososito
Maşallah:1shok::1shok:

Ne seyrettiğimede karışmasın bi zahmet diğer karıştıkları yetiyo:umursamaz:

bende müge anlıyı izledikten sonra panik atak oldummm :çok üzgünüm:
maaşşallah sanaaa:lepi:

Maşallah:1shok::1shok:

Ne seyrettiğimede karışmasın bi zahmet diğer karıştıkları yetiyo:umursamaz:

guclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile

gçen hastnade yattığımda patates patlıcan hafif kızartılmıştı içinde top top kıyma vardı kıymada pirinçle yoğrulmuş o yemeğin adı ne bilen varmııı
çokkkkkkkkkk acilllllllllllllllllllllllllllllllllll diye konu açmayımmm :roflol::roflol:
yardım edin lütfennn

uyduruk yapılmışki o yemekk:roflol::roflol:

Bilmeeeeeeemmmmmfisfisfis

of ffff akşam görümceme gidecekmişiz
irandan misafirleri varmış çok güzel fal biliyormuş bizimki falı duyunca tamam dedi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olan bana olduuu Çok üzgünüm çoook

of ffff akşam görümceme gidecekmişiz
irandan misafirleri varmış çok güzel fal biliyormuş bizimki falı duyunca tamam dedi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olan bana olduuu Çok üzgünüm çoook

Sen gitme gönder kocanı yine:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…