esra erol ,su gibi ,zuhal..
gündüz başka şey olmuyo mu tv'de kaydirigubbakcemile3
ayyyy eşim böle şeylere çok kızıyor asla sormazda baktırmazda ben sessiz sessiz bakıorum hele mügeye ateş puskuruyor baktırmıyor hatta böle şeyleri seyrede seyrede başınıza gelio dediiVar da bunları seyrediyoruz..Eşim bazen akşamları geldiğinde neler oluyo esra erolda sen onları anlat bana diye dalga geçiyo:dilcikar:
ben geldim yemeği yaptımm sositosositosositososito
Maşallah:1shok::1shok:ben geldim yemeği yaptımm sositosositosositososito
ayyyy eşim böle şeylere çok kızıyor asla sormazda baktırmazda ben sessiz sessiz bakıorum hele mügeye ateş puskuruyor baktırmıyor hatta böle şeyleri seyrede seyrede başınıza gelio dedii(((( beyin gücü çekermişşşsempatiksalakcinni
Maşallah:1shok::1shok:
Ne seyrettiğimede karışmasın bi zahmet diğer karıştıkları yetiyo:umursamaz:
bende müge anlıyı izledikten sonra panik atak oldummm :çok üzgünüm:ayyyy eşim böle şeylere çok kızıyor asla sormazda baktırmazda ben sessiz sessiz bakıorum hele mügeye ateş puskuruyor baktırmıyor hatta böle şeyleri seyrede seyrede başınıza gelio dedii(((( beyin gücü çekermişşşsempatiksalakcinni
maaşşallah sanaaa:lepi:
Maşallah:1shok::1shok:
Ne seyrettiğimede karışmasın bi zahmet diğer karıştıkları yetiyo:umursamaz:
gçen hastnade yattığımda patates patlıcan hafif kızartılmıştı içinde top top kıyma vardı kıymada pirinçle yoğrulmuş o yemeğin adı ne bilen varmııı
çokkkkkkkkkk acilllllllllllllllllllllllllllllllllll diye konu açmayımmm :roflol::roflol:
yardım edin lütfennn
gçen hastnade yattığımda patates patlıcan hafif kızartılmıştı içinde top top kıyma vardı kıymada pirinçle yoğrulmuş o yemeğin adı ne bilen varmııı
çokkkkkkkkkk acilllllllllllllllllllllllllllllllllll diye konu açmayımmm :roflol::roflol:
yardım edin lütfennn
uyduruk yapılmışki o yemekk:roflol::roflol:
Bilmeeeeeeemmmmmfisfisfis
az yokum namaz kılcamm
bir derdir varda konu açayımmmmmm
Aç bak bu yemek konusu taaaa nerelere kadar uzanıyo şaşkınlıkla izleyelim:roflol:
eşini hemen boşa demesinlerrrrr :roflol::roflol:
of ffff akşam görümceme gidecekmişiz
irandan misafirleri varmış çok güzel fal biliyormuş bizimki falı duyunca tamam dedi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olan bana olduuu Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?