Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Size yaz sonu gibi başıma gelen çizi maceramı anlatayımmııııı, dalga geçeni vururum amaaaaaaaaaaaa delikafadulden

anaaaaaa emel doğummu yaptı akannehir

akannehir akannehir

Yemek tarifleri alıyolar ya sendenaklinialirimsmile

sempatiksalakcinni :roflol:

Kızçelerrrrr hepiniz gelinde konusalım yahu, elif nerelerde

burdaaaaguclubacismile

Size yaz sonu gibi başıma gelen çizi maceramı anlatayımmııııı, dalga geçeni vururum amaaaaaaaaaaaa delikafadulden

anlat anlat

Bu arada aklıma gelmişken söyliyim çizi hiç sevmem ben:sinifsinif:

Şimdi yaklaşık 3 yıl önce falan sanırım, üniversiteden 4 arkadaş buluşacağız anadolu kavağına kahvaltıya gideceğiz bende darıca da olduğumdan kahvaltı için gece 4 te falan evden çıkmam gerekecek sempatiksalakcinni neyse ben sabah daha dogrusu sabaha karşı sempatiksalakcinni uyandım çıktım evden sabahları da pek aksi olurum üzerime afiyet kaydirigubbakcemile2 Vapura bindim kadıköyden karşıya geçmek için, oturdum bir yere deniz tutmasın diye çizi almıştım, yanımada bir çocuk gelip oturdu, neyse ben vişne suyu alayım bari dedim kuru kuru boğazımda kalır, kalktım büfesine vapurun aldım geldim, yanımdaki çocuk çizi yiyiyor :bbo: laaayyyyn benim çizimi benden habersiz yemeye başlamış diye içimden içimden tribe girdim oturdum yerime şakkıdı uzanıp bende çocuğun elindeki çiziden yemeye başladım hemde kaş göz yapıyorum benim çizimi ne yiyiyorsun tarzında :jeyyar:ama varya bu hızlı yiyiyor diye çifter çifter alıyorum ağzıma boğulacağım ama çocuk bana nasıl bakıyor biliyormusunuz :1shok: Neyse yanaştı vapur çocuk hızlı hızlı kalktı ama arkasınada dönüp bakıyor geliyormuyum diye sempatiksalakcinni neyse kızlar kalktım ''bu dünyada ne saygısız insanlar var çizimi sormadan açmış uyuz ''diye söyleniyorum elimi montumun cebine bir attım çiziyi cebime koymuşum , adamın çizisini yemişim mafoldumbeneyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol: ayy koptum resmen iyi çocuk sana bırsey dememıs

:1shok::1shok::1shok::1shok:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu arada aklıma gelmişken söyliyim çizi hiç sevmem ben:sinifsinif:

ben severim

:roflol::roflol::roflol:

ömürcüm sen nasılsın canım ağrın vardı geçti dimi dikkat ediyormusun kendıne

Ağrım yok..Ne bileyim arada bi oluyo geçiyo..Kendime dikkat edemiyorum çünkü bi şey yiyemiyorum..Yani artık gözlerim kararıyokafamçokkarıştı

Dalga geçeniiii vururum demiştimmm-tatlicadiarzu-
evet yaprakcığım darıca, biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…