Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aslında maçı ben izlemiyomda kocam sabah beri maç bekliyoo.ama hangi kanalda olduğunu unutmuşş:roflol::roflol: saf gelmiş bana soruyoo.
sende maçı açtım yazınca kızlara sorayım dedim

aslında maçı ben izlemiyomda kocam sabah beri maç bekliyoo.ama hangi kanalda olduğunu unutmuşş:roflol::roflol: saf gelmiş bana soruyoo.
sende maçı açtım yazınca kızlara sorayım dedim

:roflol::roflol::roflol:

ömürcüm nasıl gidiyo hamilelikk :CüvCüv: varmı bi değişiklik yakında kıyafet almaya başlarsın artık kendine bayanssulusmilebayanssulusmile

hoşbulduk biraz geç oldu ama tuna uyandı!
çocuklar çok şükür iyiler ben yoruluyorum ama anne olmak kolay değil yapacak bişey yok...
sizler nasılsınız?
ömür bebiş nasıl canım?

ömürcüm nasıl gidiyo hamilelikk :CüvCüv: varmı bi değişiklik yakında kıyafet almaya başlarsın artık kendine bayanssulusmilebayanssulusmile
Berbat gidiyo akannehir
çocuklar çok şükür iyiler ben yoruluyorum ama anne olmak kolay değil yapacak bişey yok...
sizler nasılsınız?
ömür bebiş nasıl canım?

İyidir heralde bilmiyorum kieyvahedigeldismile

niye bilmiyosunn kııı??
ne kıadarlık oldu?
eşin kabullendi değil mi?
miden mi kötüü geçer bunlar eline alınca çokkkk şekerrr bunlar çooookkkk.....

Ne bileyim kız evde ultrason cihazı yok bakamıyorumsempatiksalakcinni

Pazartesi kalp atışı için gidicez bakalım inşallah iyidir:Saruboceq:

Eşim her ne kadar kabullendi gibi de görünse daha tam istediğim kıvama gelmedieyvahedigeldismile

sizler nasılsınız?
ömür bebiş nasıl canım?

iyiyiz bizde canım

emel bu sabah doğum yaptı:ecrin_bebek:

Bu arada doktora gittiğimde 6 haftalıktı..7 olmak üzere sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…