Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

10. haftayı atlat bi hele.yasal kürtaj hakkı bitiyoo.sen o saatten sonra çektirisin artık kocana :roflol::roflol::roflol: hiç bişi yapamaz sizeedelikafaduldendelikafadulden

10. haftayı atlat bi hele.yasal kürtaj hakkı bitiyoo.sen o saatten sonra çektirisin artık kocana :roflol::roflol::roflol: hiç bişi yapamaz sizeedelikafaduldendelikafadulden

Biliyo yasal süreyi araştırmış uyanık internetten lmaz:

düşünce gücüyle yaptın ya dünürüm adamın ne suçu var :1closedeyes:

Evet düşünerek yatağa çektim onu:jeyyar:

Yalnız çok ilginç ben hissetmiştim hamile olduğumubilmiyorumkismile

o zaman söyle bundan sonra internetten bebek bakımı gelişimi falan onlara baksın senin uyanık delikafaduldendelikafadulden

O işine gelene bakar lmaz:

Pazartesi napıcak merak ediyorum..O da gelcek doktoraboshayallersmile

Heeee diyimde adamı bunalıma sokayım iyicekaydirigubbakcemile3

Amin canım..Tuna büyümüştür resmini koysana bi ara..
ayyy benim çocukların ikisi de uyandıı yaaa...:ecrin_bebek:
resim çekebilirsem koyacam fırsat bulamıyorum..
yarın çekeyimm yaa çocuk askere gidecek nerdeyse birkaç tane çektimm!!

bi de değilimdi diyodun :mymeka:

nasıl hissettinboshayallersmile

Ben benimkini çok iyi tanıdığım için olmamasını istiyodun onun için öyle diyodum..Hissettim çünkü benim çok kötü adet belirtilerim vardır..Hiç birini yaşamadım..Yani adetim gelmiycekti hissettim..Hatta ben eşime de söylemiştim hamile olsam naparsın diye burdaki arkadaşlarım biliyo..Bi söyledim o günden sonra sormaya başladı zatenakannehir

Evet düşünerek yatağa çektim onu:jeyyar:

Yalnız çok ilginç ben hissetmiştim hamile olduğumubilmiyorumkismile

özel olacak ama sen tek bir gün korunmasız kalarak mı yaptın çocuğu..nasıl ayarladın hesapladın kızzz.bana da öğretsene.ben evleneli hiç korunmadım.7. ayda 1 kez hamile kaldım o da gitti.kaç aydır çalışıyom ama yokkk((

O işine gelene bakar lmaz:

Pazartesi napıcak merak ediyorum..O da gelcek doktoraboshayallersmile

napabilir kii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kabul etti bi keremm

burdaki arkadaşların mı
:icecream:

Bi şey yapamaz artık..

Biz korunmuyoduk..Ben bi şey ayarlamadım ya bi kere düşük yapmıştım ben 2 sene önce falandı..O zamandan sonra hiç olmadı..Şimdi nasıl oldu anlamadım:kedi:

Bi şey yapamaz artık..

Biz korunmuyoduk..Ben bi şey ayarlamadım ya bi kere düşük yapmıştım ben 2 sene önce falandı..O zamandan sonra hiç olmadı..Şimdi nasıl oldu anlamadım:kedi:

demek ki nasipte varmış canım.peki 11 yıl hiç mi korunmadınız??hem istemeyip hem korunmamak niye ??

yabancı hissettim kendimi ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

asıl ben yabancı hissettim kendimi bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demek ki nasipte varmış canım.peki 11 yıl hiç mi korunmadınız??hem istemeyip hem korunmamak niye ??

asıl ben yabancı hissettim kendimi bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok canım olur mu tabi ki korunduk..Son 3 senedir falan korunmuyoruz..İlk başlarda ikna etmiştim ben benimkini sırf ben istiyorum diye çocuk yapmaya karar vermiştik..Ama olmadı..Doktora en son gittiğimde tüp bebek demişti..Ben de kaynaklanan bi problem nedeniyle..Kaliteli embriyolar seçilir daha kesin çözüm olur demişti doktor..Tabi doktor öyle diyince biz olmadığını düşünüyoduk:kedi:Yani benimkide kendini öyle şartlandırmış heraldeki onun şokunu yaşadı biraz..:umursamaz:

ne kadar güzel canımm...bu sana bi mucize demek ki.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…