Efendim kızlar :sinifsinif:
süpürgemi de yaptımguclubacismile
slmm opuyorumnanaktan
simoş nen var
:1no2::1no2::1no2::1no2:Slm meldoş gidemedin mi konserekaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Bitti herşey :1no2:
Hamaratkaydirigubbakcemile3
elif ne süpürgesiiii yaptınnn
Bitti herşey :1no2:
Hayırlısı olsun:teselli::çok üzgünüm:
kızlar iki gün önce çok iyi fal bilen bir bayanla aynı ortamda oturduk faldan hiç hoşlanmadığımı söledim
asla baktırmam dedim kadın bana başımdan bir ay içinde geçenleri yüzme bakarak saydı ve panik atak ilaçlarımı neden bıraktığımı sordu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oğlumun kaşıntısının geçmeyeceğini de söyldei o kadın yüzünden 2 gün hasta yattım
kızlar iki gün önce çok iyi fal bilen bir bayanla aynı ortamda oturduk faldan hiç hoşlanmadığımı söledim
asla baktırmam dedim kadın bana başımdan bir ay içinde geçenleri yüzme bakarak saydı ve panik atak ilaçlarımı neden bıraktığımı sordu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oğlumun kaşıntısının geçmeyeceğini de söyldei o kadın yüzünden 2 gün hasta yattım
dönüşü yok muu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?